Μπακασέτας: «Έξτρα κίνητρο ο κόσμος, δεν ήταν ζεστός μαζί μας στο πρώτο παιχνίδι» (vid)

Ο Τάσος Μπακασέτας εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στη Σ.Τ για την αναμέτρηση με τον Άγιαξ.

Μπακασέτας: «Έξτρα κίνητρο ο κόσμος, δεν ήταν ζεστός μαζί μας στο πρώτο παιχνίδι» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν και έχουμε ξεκινήσει με νέο προπονητή, έχουμε παρουσιάσει καλό πρόσωπο στα δύο παιχνίδια με τη Μπότεφ. Η ομάδα ήξερε πώς να κυκλοφορήσει τη μπάλα και να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο.

Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο γήπεδο και να παρουσιάσουμε αυτά που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο ποια ομάδα δικαιούταν να προκριθεί και ποια όχι.»

Και συνέχισε: «Κίνητρο είναι η είσοδος στους ομίλους του UEFA Europa League. Είδαμε στο πρώτο παιχνίδι ότι κόσμος δεν ήταν τόσο ζεστός για την ομάδα για διάφορους λόγους. Είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς ο κόσμος, η ομάδα μπορεί να πετύχει αν είμαστε ενωμένοι.

Ο κόσμος πρέπει να δει ότι δίνουμε τα πάντα για την ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα και καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Είναι τέτοιο το αυριανό παιχνίδι που θεωρώ όλοι από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο γνωρίζουν τι παιχνίδι θα παίξουμε αύριο. Δε χρειάζονται πολλές συστάσεις.

Όλος ο πλανήτης γνωρίζει τον Άγιαξ. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το χθεσινό παιχνίδι.

Γνωρίζω το στυλ παιχνιδιού του Άγιαξ, ερχόμαστε σε επαφή με τον Φαριόλι σε ανθρώπινο επίπεδο. Τον γνωρίζω από την Αλάνιασπορ. Χαίρομαι που θα τον συναντήσω από κοντά, θέλω όμως και πάρα πολύ να τον κερδίσω.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr