Παναθηναϊκός-Άγιαξ: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (08/08)

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει τον Άγιαξ για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Νετάνια 1-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται ν’ αντιμετωπίσει τον Άγιαξ για το πρώτο παιχνίδι του τρίτου γύρου της προκριματικής φάσης του UEFA Europa League στο ΟΑΚΑ θέλοντας να πάρει την πρόκριση.

Από εκεί και πέρα να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Αυγούστου στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1.

Προπόνηση και αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον Άγιαξ

Την τελευταία του προπόνηση πριν τον αγώνα της τρίτης προκριματικής φάσης του Europa League κόντρα στον Άγιαξ έκανε την Τετάρτη το απόγευμα στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθησε παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και τέλος εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βαγιαννίδης, Νίκας.

Στην αποστολή του αυριανού αγώνα συμπεριλαμβάνονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Μπάλντοκ, Βιλένα, Αράο, Κάτρης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr