Παναθηναϊκος - Αγιαξ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (08/08)

To πρώτο βήμα για τη μεγάλη πρόκριση θέλουν να κάνουν οι πράσινοι στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκος - Αγιαξ Live Streaming

Παναθηναϊκος – Αγιαξ Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ (21:00) στον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League με στόχο τις βάσεις πρόκρισης στα Playoffs.

Μια μονομαχία με σπουδαίο παρελθόν αλλά και σημαντικό παρόν ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άγιαξ.

Προσήλωση για τον στόχο

Αναμφίβολα όταν γίνεται λόγος για τις αναμετρήσεις «πράσινων» και Ολλανδών, η μνήμη επιστρέφει αυτόματα στον τελικό του 1971 στο Wembley και τους ημιτελικούς του 1996 για το Champions League. Επίσης, τέθηκαν αντιμέτωποι και στους ομίλους του Europa League το 2016 με δύο νίκες του Αίαντα.

Ωστόσο σημασία έχει το παρόν και το εισιτήριο για τα Playoffs που κρίνεται, με το νικητή του ζευγαριού να φτάνει ακόμα πιο κοντά στη League Stage του Europa League, την είσοδο στην οποία θα διεκδικήσει απέναντι σε Γιαγκελόνια ή Μπόντο Γκλιμτ. Αντίθετα ενδεχόμενος αποκλεισμός θα φέρει μονομαχία με τη Λανς στα Playoffs του Conference League.

Για να φτάσουν ωστόσο οι «πράσινοι» ένα βήμα πιο κοντά στον όμιλο της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης καλούνται να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στην Αθήνα θέλοντας να έχουν ακόμα καλύτερη και πιο… δεμένη εικόνα σε σχέση με τις αναμετρήσεις με την Μπότεφ, όπου μετά το 2-1 στο ΟΑΚΑ διέλυσαν τη βουλγαρική ομάδα στο Πλόβντιβ (0-4).

Ο Ντιέγκο Αλόνσο συνεχίζει να ετοιμάζει τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν. Στις αναμετρήσεις με τον Αίαντα ευελπιστεί να έχει για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του τον Φώτη Ιωαννίδη που μπήκε στην ευρωπαϊκή λίστα.

Παράλληλα η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται. Με τον Τετέ να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στη ρεβάνς με την Μπότεφ και τον Μαξ να είναι το πιο πρόσφατο χρονικά απόκτημα.

Από την πλευρά του ο Άγιαξ του Φραντσέσκο Φαριόλι επίσης πραγματοποιεί νέα αρχή μετά την περσινή περιπετειώδη χρονιά, κλείνοντας ραντεβού με το «τριφύλλι» μετά την πρόκριση με δύο νίκες επί της Βοϊβοντίνα (1-0, 1-3).

Παναθηναϊκος – Αγιαξ Live Streaming: «Απαραίτητη η ταυτοποίηση των εισιτηρίων ενόψει Άγιαξ»

Οδηγίες από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τον κόσμο της ομάδας για να προχωρήσει σε ταυτοποίηση των εισιτηρίων του ενόψει του αυριανού (8/8) αγώνα με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητοί φίλαθλοι,

Για την απρόσκοπτη είσοδό σας στο γήπεδο «Σπύρος Λούης» και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός – Άγιαξ, είναι απαραίτητο να προχωρήσετε άμεσα στην ταυτοποίηση των εισιτηρίων σας.

Οδηγίες για την ταυτοποίηση των εισιτηρίων:

Για Έλληνες πολίτες:

Συνδεθείτε στην εφαρμογή του Gov Wallet με τους κωδικούς σας στο taxis net.

Εισάγετε τους κωδικούς των εισιτηρίων σας σύμφωνα με τις οδηγίες της εφαρμογής.

Για αλλοδαπούς και Έλληνες του εξωτερικού:

Παρακαλείσθε να αποστείλετε τον αριθμό κίνησης της παραγγελίας σας στο e-mail: info@paotickets.gr.

Η έγκαιρη ταυτοποίηση των εισιτηρίων είναι κρίσιμη για την αποφυγή καθυστερήσεων και την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής εμπειρίας για όλους τους φιλάθλους.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

Παναθηναϊκος – Αγιαξ Live Streaming: «Τελική επίθεση της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη – Τόσα δίνει στον Παναθηναϊκό»

Για τελική επίθεση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην προσπάθειά της να αποκτήσει τον Φώτη Ιωαννίδη κάνει λόγο πορτογαλικό δημοσίευμα.

«Η υπομονή γύρω από τις διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη εξαντλείται. Τα λιοντάρια δεν είναι διατεθειμένα να χάσουν πολύ χρόνο με αυτή τη διαδικασία που συνεχίζεται εδώ και αρκετές εβδομάδες. Μια κατάσταση που έχει επηρεάσει την προετοιμασία της ομάδας γράφει η A Bola και συνεχίζει:

Με την έναρξη του πρωταθλήματος να είναι προ των πυλών, η Σπόρτινγκ ετοιμάζεται να κάνει την τελευταία προσπάθεια για να εξασφαλίσει τον 24χρονο Έλληνα διεθνή. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν επισημοποιήσει ακόμη επίσημη πρόταση, τα λιοντάρια είναι πρόθυμα να προχωρήσουν σε μια… τρίτη πρόταση για να πείσουν τους υπεύθυνους του Παναθηναϊκού. Δηλαδή τον ιδιοκτήτη του, Γιάννη Αλαφούζο – που είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο στην πορεία των διαπραγματεύσεων – για να αποκτήσουν τον επιθετικό.

Στην πρώτη περίπτωση, τα λιοντάρια προσέφεραν 18 εκατομμύρια ευρώ. Η πρόταση απορρίφθηκε αμέσως. Ακολούθησε μια δεύτερη επίθεση, με υψηλότερα νούμερα: 20 εκατ. ευρώ, στα οποία προστέθηκαν άλλα 3 εκατ. ευρώ σε μπόνους. Αυτή ήταν η τελευταία πρόταση που παρουσιάστηκε στην ελληνική ομάδα. Απορρίφθηκε μεν, αλλά υπήρξαν ενδείξεις ότι θα μπορούσε με μια βελτίωση να γίνει αποδεκτή».

Έτσι, σημειώνεται στο ρεπορτάζ ότι η νέα πρόταση θα είναι 20 εκατ. ευρώ συν 5 εκατ. ευρώ σε μπόνους. Δηλαδή, όπως αναφέρεια στο δημοσίευμα, το ποσό που είχε ορισει ο Παναθηναϊκός ως τιμή για να συζητήσει την πώληση. Toνίζεται, στο τέλος, ότι οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για το αν θα γίνει η μεταγραφή ή αν η Σπόρτινγκ θα στραφεί σε άλλες λύσεις.

«Θα υπογράψει στην Χουάρες ο Σπόραρ»!

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Μεξικό, ο Αντράζ Σπόραρ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Χουάρες!

Ο Αντράζ Σπόραρ ανήκει στον Παναθηναϊκό και δεσμεύεται με συμβόλαιο. Όμως μετά την επιστροφή του Ιωαννίδη από τον τραυματισμό και με την εντυπωσιακή εκκίνηση που έκανε ο Γερεμέγεφ στην χρονιά, είναι φανερό πως είναι το Νο.3 στην «πράσινη» ιεραρχία.

Το μέλλον του στην ομάδα λοιπόν ήταν αμφίβολο. Με την Σλόβαν Μπρατισλάβας να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτησή του, αλλά τους Μεξικανούς να ρίχνουν τώρα… βόμβα. Κάνουν λόγο για μεταγραφή του Σλοβένου στράικερ στην Χουάρες.

Η Ζακλίν Αλμοντοβάρ, δημοσιογράφος του FOX Sports MX είναι αυτή που έβγαλε την είδηση. Παρουσιάζοντας μάλιστα ως δεδομένη την μετακίνηση του άλλοτε επιθετικού της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Μεξικό.

Για να συμβεί πάντως αυτό θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και ο Παναθηναϊκός. Μένει να φανεί τι πρόταση θα κατατεθεί στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ.

Παναθηναϊκος – Αγιαξ Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr