Παναθηναϊκός: Ίσως οι τελευταίοι αγώνες του Σπόραρ στο Τριφύλλι

Ο Αντράζ Σπόραρ δε θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και μετά τα παιχνίδια με τον Άγιαξ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει.

Παναθηναϊκός: «Κύμα» αποχωρήσεων, ίσως φύγει και ο Σπόραρ

Ο Αντράζ Σπόραρ έχει ζητήσει να φύγει από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν πρόκειται να μπει εμπόδιο στις προθέσεις του κι αυτό που περιμένει πλέον είναι εκτός από την πρόταση της Σλόβαν Μπρατισλάβας, κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, και την αντίστοιχη της Χουάρες.

Από εκεί και μέτα το μπαλάκι θα πάει στον Σλοβένο επιθετικό, ο οποίος θα διαλέξει την επόμενη ομάδα της καριέρας του με τις σκέψεις που κάνει να είναι πολλές, καθώς η Σλόβαν του δίνει 850 χιλ. ευρώ, ενώ η Χουάρες 1,5 εκατ. ευρώ.

Σίγουρα η απόφαση δεν είναι εύκολη λόγω της ζωής που υπάρχει στο Μεξικό (αυξημένη εγκληματικότητα) και ρόλο στη συγκεκριμένη απόφαση θα παίξει σαφώς η οικογένειά του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr