Παναθηναϊκός: Έτοιμος για... ντεμπούτο ο Μαξ

Ο Φίλιπ στη χθεσινη προπόνηση του Παναθηναϊκού έδωσε κανονικά το παρών και μάλιστα έβγαλε όλο το μέρος αυτής με τη νέα του ομάδα.

Παναθηναϊκός: Ο αριθμός που διάλεξε ο Μαξ στη φανέλα του

Ο Φίλιπ Μαξ είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού με τον ίδιο να πραγματοποιεί και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Ο Γερμανός μπακ καλώς ορίστηκε από τους νέους του συμπαίκτες, δέχθηκε το κλασσικό «φατούρο» και στην πορεία έβγαλε όλο το πρόγραμμα της πράσινης προπόνησης δηλώνοντας παρών για τη συνέχεια των αγώνων.

Από εκεί και πέρα ο Ντιέγκο Αλόνσο στα δύο ματς με τον Άγιαξ θα τον έχει στη διάθεσή του, αφού θα τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα.

Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο πως θα βρίσκεται στην αποστολή από το αυριανό παιχνίδι, αλλά και στον επαναληπτικό χωρίς όμως να ξεκινήσει βασικός, τουλάχιστον στο πρώτο ματς.

Μπορεί ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Ουρουγουανός τεχνικός να τον βάλει αλλαγή και να του δώσει την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του με το Τριφύλλι στο στήθος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr