Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η τελική πρόταση της Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι έτοιμη να επιστρέψει με την τελευταία της προσπάθεια για να κάνει δικό της τον Φώτη Ιωαννίδη, όπως αναφέρει η πορτογαλική A Bola.

Παναθηναϊκός: Επανέρχεται για Ιωαννίδη, τινάζει την μπάνκα με 25 εκατ. ευρώ!

“Η θα τα καταφέρει ή θα αποχωρήσει”. Αυτός είναι ο τρόπος που ξεκινάει το ρεπορτάζ της η ηλεκτρονική έκδοση στης “A Bola”, αναφερόμενη στην προσπάθεια που κάνουν οι διοικούντες την Σπόρτινγκ να αποκτήσουν τον Φώτη Ιωαννίδη.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο σύλλογος της Λισαβόνας δεν έχει να διαθέσει άλλο χρόνο στην επιχείρηση να πείσει τον Παναθηναϊκό να πουλήσει τον 24χρονο διεθνή επιθετικό και για αυτόν τον λόγο η επίσημη πρόταση των 25.000.000 ευρώ (20 εκατ. ευρώ φιξ ποσό και ακόμα 5 εκατ. ευρώ σε μορφή μπόνους επίτευξης στόχων).

«Τα λιοντάρια είναι πρόθυμα να αυξήσουν αυτές τις τιμές λίγο περισσότερο για να κλείσουν οριστικά μια διαδικασία που προκαλούσε κάποια φθορά. Όχι μόνο με τους συλλόγους, αλλά και με τον παίκτη που, θυμηθείτε, έχει συμφωνήσει τα πάντα με τους Λιοντάρια για συμβόλαιο μέχρι το 2029. Οι επόμενες ώρες, λοιπόν, θα είναι καθοριστικές για την Σπόρτινγκ να προχωρήσει (ή όχι) προς άλλους στόχους που αναφέρονται», αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό δημοσίευμα και συνεχίζει λέγοντας:

«Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν επισημοποιήσει ακόμη επίσημη πρόταση, τα λιοντάρια είναι πρόθυμα να προχωρήσουν σε μια… τρίτη πρόταση για να πείσουν τους υπεύθυνους του Παναθηναϊκού , δηλαδή τον ιδιοκτήτη του, Γιάννη Αλαφούζο -το μεγαλύτερο εμπόδιο στην πορεία των διαπραγματεύσεων- για να αποκτήσουν τον Έλληνα επιθετικό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr