Έτσι αποχωρεί ο Σπόραρ - Τα δεδομένα

Ο Σλοβένος φορ έχει συγκεντρώσει ενδιαφέρον από δύο, τουλάχιστον, κλαμπ και τις τελευταίες μέρες πρωτοστατούν τα σενάρια της φυγής του από το Τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: «Κύμα» αποχωρήσεων, ίσως φύγει και ο Σπόραρ

Ο Αντράζ Σπόραρ έχει στα χέρια του προτάσεις από την Σλόβαν Μπρατισλάβας και την μεξικάνικη Χουάρες, με την υπόθεση να κορυφώνεται μετά και την ολοκλήρωση των παιχνιδιών με τον Άγιαξ.

Όπως είναι λογικό, ο Παναθηναϊκός θέλει να ικανοποιηθεί σε οικονομικό επίπεδο για να πει το «ναι» για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Μην ξεχνάμε ότι ο Σλοβένος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «Πράσινους» μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026.

Ο 30χρονος δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του στο Αθηναϊκό κλαμπ, έχοντας χάσει, πλέον, τη βασική του θέση και να ανταγωνίζεται τους πιο αποδοτικούς Ιωαννίδη και Γερεμέγεφ.

Οι Σλοβάκοι του προσφέρουν ξεχωριστό συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας για να τον δελεάσουν και λιγότερα χρήματα ενώ οι Μεξικανοί προσφέρουν στον παίκτη περίπου 1.5 εκ. ευρώ.

Εάν, όμως, αυξήσουν την προσφορά τους (κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ) τότε ο Σπόραρ συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να βάλει την υπογραφή του στο παχυλό συμβόλαιο και να μετακομίσει στο Μεξικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr