Ραπτόπουλος: «Ποια είναι η Νόα; Γκόμενα είναι; - Διώξτε τον Αλμέιδα!» (vid)

Ο Κωστής Ραπτόπουλος έκανε το δικό του σχόλιο για τη βαριά ήττα της ΑΕΚ από τη Νόα στην Αρμενία.

Ραπτόπουλος: «Ποια είναι η Νόα; Γκόμενα είναι; - Διώξτε τον Αλμέιδα!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πάμε στο ανέκδοτο. Έμαθα με προεδρικό διάταγμα πως στην ΑΕΚ απαγόρεψαν τα σχόλια από κάτω. Σήμερα στην ΑΕΚ θα σας πω πόσους παλαιστές είδα. Τι είναι η Νόα; Γκόμενα είναι; Η Παναχαϊκή της Αρμενίας; Καφετέρια σε λιμάνι;

Αφήστε τον Λιβάι, τα @@ μου έκανε. Παλαιστής ο Μουκουντί. Ο Βίντα έχασε την ταχύτητα από πέρσι, ο Ρότα είναι στα μικρά κιλά. Ο Πινέδα δεν θέλει να παίξει μπάλα, πασούλα, δε μαρκάρει. Σιμάνσκι γέρος.

Αλλαγή του Ελίασον ο Άμραμπατ, άλλος παλαιστής. Γκατσίνοβιτς νέος παλαιστής. Γκαρσία αρχιπαλαιστής. Αργή σε έκρηξη, ταχύτητα η ΑΕΚ.

Βάζετε σε λάθος θέση τον Λιούμπισιτς, φάγατε τον πιτσιρικά με τον Κάλενς και τον Γκατσίνοβιτς 8άρι. Δεν πηδάει πάνω από 10 πόντους ο Λιβάι, εμένα θα ακούτε. Σαν κάτι bodybuilder με κρεατίνες είναι. Αφήνεις τον Κοϊτά έξω. 

Θα μου πεις , φταίω εγώ που το έφαγε ο Στρακόσια από κει; Εγώ λέω τι παρουσιάζει η ομάδα. Θα μπορούσε να έρθει και 1-1 και 1-2. Αν δεν φύγει ο Αλμέιδα, δεν θα κάνουν ομάδα οι ΑΕΚτζήδες. Παρεξηγήθηκε λέει για την κριτική. Ξεχάστε τον.

Τα έχασε τα αποδυτήρια, τον σεβασμό. Δίνω συμβουλή στον Ηλιόπουλο. Και αυτός άμα μπει με τα κιλά, παίκτης θα είναι. Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή. Και πολύ ψιλά σας τα λέω.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr