Ανατροπή: Επέστρεψε στις προπονήσεις της Γιουνάιτεντ ο Πελίστρι (pics)

Αν και ενημερώθηκε ο ατζέντης του να βρει ομάδα για να αποχωρήσει, ο Φακούντο Πελίστρι προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ανατροπή: Επέστρεψε στις προπονήσεις της Γιουνάιτεντ ο Πελίστρι (pics)

Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής κινείται κανονικά σε ρυθμούς… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία στις 10 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι για το Community Shield.

Το όνομα του Πελίστρι γράφτηκε έντονα για τον Παναθηναϊκό λόγω και της παρουσίας του Ντιέγκο Αλόνσο στον «πράσινο» πάγκο.

Αμφότεροι είχαν μια εξαιρετική συνεργασία στην εθνική ομάδα της Ουρουγουάης και οι φήμες το τελευταίο διάστημα έδιναν και… έπαιρναν για πιθανή επανένωση στο Τριφύλλι.

Προς το παρόν, ο Πελίστρι προπονείται με τους «Κόκκινους Διάβολους». Δημοσίευμα αναφέρει για τη μικρή ανατροπή με τον 24χρονο εξτρέμ: «Το μέλλον του φαίνεται να είναι αλλού. Ο προπονητής (Έρικ Τεν Χάαγκ) δεν θα τον λάβει υπόψη. Τον θέλουν από Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία και Ελλάδα.»

Δείτε παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη facu pellistri (@facupellistri)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr