Ανατροπή: Επέστρεψε στις προπονήσεις της Γιουνάιτεντ ο Πελίστρι (pics)
Αν και ενημερώθηκε ο ατζέντης του να βρει ομάδα για να αποχωρήσει, ο Φακούντο Πελίστρι προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής κινείται κανονικά σε ρυθμούς… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία στις 10 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι για το Community Shield.
Το όνομα του Πελίστρι γράφτηκε έντονα για τον Παναθηναϊκό λόγω και της παρουσίας του Ντιέγκο Αλόνσο στον «πράσινο» πάγκο.
Αμφότεροι είχαν μια εξαιρετική συνεργασία στην εθνική ομάδα της Ουρουγουάης και οι φήμες το τελευταίο διάστημα έδιναν και… έπαιρναν για πιθανή επανένωση στο Τριφύλλι.
Προς το παρόν, ο Πελίστρι προπονείται με τους «Κόκκινους Διάβολους». Δημοσίευμα αναφέρει για τη μικρή ανατροπή με τον 24χρονο εξτρέμ: «Το μέλλον του φαίνεται να είναι αλλού. Ο προπονητής (Έρικ Τεν Χάαγκ) δεν θα τον λάβει υπόψη. Τον θέλουν από Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία και Ελλάδα.»
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το μεγάλο ερώτημα με τον Ναν και τα σφυρίγματα
- Παπαδημητρίου: Αποκάλυψη για το μέλλον του Μπενίτεθ (vid)
- Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό: Τα σενάρια για Αταμάν και ρόστερ
- Λεσόρ: Η δήλωση που δείχνει το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού
- Ο Μοντέρο πανηγύρισε με άσεμνη χειρονομία μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού