8+2 αποχωρήσεις: Η μεγάλη δοκιμασία του Παπαδημητρίου!

Τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα περάσει από εξετάσεις ο Γιάννης Παπαδημητρίου σχετικά με το θέμα των αποδεσμεύσεων στον Παναθηναϊκό.

8+2 αποχωρήσεις: Η μεγάλη δοκιμασία του Παπαδημητρίου!

Στο Τριφύλλι προχωρούν κανονικά οι αγορές ποδοσφαιριστών, ο Αλόνσο έβαλε «μπρος» για να γίνει το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, ωστόσο, μέχρι και την 6η μέρα του Αυγούστου δεν έχει πουληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας υποφέρουν από ουκ ολίγα συμβόλαια ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είτε έχουν «κοπεί» από τον Ουρουγουανό τεχνικό, είτε δεν βρίσκονται στα πρώτα πλάνα εκείνου και πληρώνονται αδρά.

Οι Τρουιγιέ και Τσόκαϊ συμμετείχαν στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Αυστρία, αλλά δεν πήραν από κει και πέρα χρόνο συμμετοχής. Ο Κλεϊνχέισλερ δεν εντάχθηκε στο πράσινο σύνολο και καλείται να βρει ομάδα.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονταν ούτε και την περσινή χρονιά από τους «πράσινους», αγωνίστηκαν σε Όσιγιεκ, Σπλιτ και Βόλο, επέστρεψαν στο Κορωπί, αλλά δεν κέρδισε κάποιος εξ αυτών την εμπιστοσύνη του Αλόνσο.

Ο Πάλμερ-Μπράουν επέστρεψε μεν στις προπονήσεις, όμως, έχει μείνει τελευταίος στην ιεραρχία.

Οι Αϊτόρ και Πέρεθ ενημερώθηκαν πως δεν υπολογίζονται από τον προπονητή του Παναθηναϊκού, ο Βέρμπιτς «κόπηκε» από την ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με τον Άγιαξ.

Ο Σπόραρ δείχνει πρόθυμος να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν είναι ευχαριστημένος στην ομάδα.

Ερωτηματικό αποτελεί ο Νίκας, ένα ελληνικό project. Παραμένει άγνωστο αν θα έχει ρόλο στην ομάδα τη σεζόν 2024-2025, δεδομένου ότι μπορεί να αποκτηθεί ένας ακόμα ποδοσφαιριστής στα χαφ.

Συμπερασματικά, στο Τριφύλλι υπάρχουν 8+2 ποδοσφαιριστές που θα χρειαστεί να παραχωρηθούν είτε δανεικοί, είτε με αγορά (με το ανάλογο ποσό) για να «ελαφρύνει» οικονομικά ο σύλλογος και να μπορέσει να αξιοποιήσει ακόμα καλύτερα τα χρήματα που διαθέτει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr