«Πήγε για το "μπαμ" με Τέγες ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός στην προσπάθειά του ν’ αποκτήσει αριστερό μπακ από το πάνω ράφι, πήγε να κάνει το μεγάλο μπαμ με τον Άλεξ Τέγες.

«Πήγε για το "μπαμ" με Τέγες ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday, ο Παναθηναϊκός χτύπησε την πόρτα του Άλεξ Τέγες και μάλιστα ήταν πολύ κοντά, ώστε να τον αποκτήσει.

Οι πράσινοι από την αρχή του καλοκαιριού είναι αποφασισμένοι να χτυπήσουν πόρτες μεγάλων παικτών που δεδομένα θα κάνουν τη διαφορά στο ρόστερ τους και θα τον ανεβάσουν επίπεδο.

Κάτι τέτοιο έγινε και στην υπόθεση του αριστερού μπακ, καθώς πριν έρθει ο Φίλιπ Μαξ, ο οποίος είναι σπουδαία κίνηση, είχε γίνει προσπάθεια απόκτησης και για τον Άλεξ Τέγες.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας και είναι συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο έχει τάσεις φυγείς από τη συγκεκριμένη ομάδα και χώρα.

Μάλιστα ο Παναθηναϊκός όχι μόνο ενδιαφέρθηκε, αλλά μπήκε σε συζητήσεις με τον παίκτη και έφτασε μια ανάσα από την απόκτησή του, αλλά τελικά η μεταγραφή του δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr