Παναθηναϊκός: Οι επόμενες μεταγραφές μετά τον Φίλιπ Μαξ

Το Τριφύλλι ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του 30χρονου Γερμανού, ο οποίος θα αποτελέσει τον στυλοβάτη στο αριστερό άκρο της «πράσινης» άμυνας.

Οι απολαβές του Μαξ στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός γέμισε το κενό στη θέση του αριστερού μπακ, αφού απέσπασε την υπογραφή του Φίλιπ Μαξ, ενός παίκτη με σπουδαίο βιογραφικό κυρίως σε Bundesliga αλλά και Eredivisie.

Πλέον, οι «Πράσινοι» κοιτούν την επόμενη μεταγραφική κίνηση η οποία πιθανότατα θα είναι στην θέση του αριστερού εξτρέμ, αφού ο Αϊτόρ τέθηκε εκτός πλάνων ενώ ο Βέρμπιτς δεν είναι καν στην ευρωπαϊκή λίστα.

Από εκεί και πέρα, σε ενδεχόμενη πώληση του Αντράζ Σπόραρ, το Τριφύλλι θα προχωρήσει στην απόκτηση και επιθετικού για να συμπληρώσει την επιθετική γραμμή.

Τέλος, αν η ομάδα προκριθεί στο League Stage του Europa ή του Conference League, είναι αρκετά πιθανό να κάνει κάποια έξτρα μεταγραφή για να δυναμώσει ενόψει των ευρωπαϊκών μονομαχιών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr