Παναθηναϊκός: «Άτυχη» χαρακτηρίζουν τη Λανς στην κλήρωση του Conference League

Ο Παναθηναϊκός συγκαταλέχθηκε σύμφωνα με σελίδα από το εξωτερικό μέσα στις πρώτες τέσσερις άτυχες ομάδες της Ευρώπης έπειτα από την κλήρωση για τα πλέι οφ των Europa και Conference League.

Παναθηναϊκός: «Άτυχη» χαρακτηρίζουν τη Λανς στην κλήρωση του Conference League

Κατά 14% μειώθηκαν οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού για την είσοδό του σε ευρωπαϊκούς ομίλους μετά την κλήρωση της Δευτέρας (5/8).

Το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει είτε τη Γιαγκελόνια, είτε τη Μπόντο Γκλιμτ αν περάσει τον Άγιαξ , ενώ σε περίπτωση αποκλεισμού θα του έρθει η ισχυρή Λανς.

Η πιο άτυχη ομάδα της ημέρας ήταν η Σερβέτ , η οποία για να μπει στο Conference League θα συγκρουστεί με το θηρίο της Τσέλσι. Οι πιθανότητες της Σερβέτ μειώθηκαν κατά 22%.

Το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη λίστα, είναι πως άτυχη παρουσιάζεται και η Λανς, της οποίας οι πιθανότητες πρόκρισης έπεσαν στο 18%. Την τριάδα συμπληρώνει η Ακαδημία Πούσκας που θα έχει το εμπόδιο της Φιορεντίνα στον επόμενο γύρο.

Οι υπόλοιπες ομάδες είναι η Χέκεν, Κρίβμπας, Τσέλσι και Άγιαξ.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr