Γερμανός δημοσιογράφος για Παναθηναϊκό-Μαξ: Αυτά ισχύουν για τη μεταγραφή

Γερμανός δημοσιογράφος αποκαλύπτη τη συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα σε Παναθηναϊκό κι Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Φίλιπ Μαξ.

Παναθηναϊκός: Το καθεστώς μεταγραφής του Φίλιπ Μαξ

Ο Φίλιπ Μαξ αναμένεται να γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα παίκτης του Παναθηναϊκού, καθώς οι δύο πλευρές, αλλά και η Άιντραχτ τα έχουν βρει σε όλα μεταξύ τους.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γερμανός δημοσιογράφος, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ αποκαλύπτει κι όλους τους όρους της συμφωνίας.

Πιο αναλυτικά ο Παναθηναϊκός περιμένει σήμερα στην Αθήνα τον Γερμανό μπακ, προκειμένου εκείνος να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις κι έπειτα να υπογράψει συμβόλαιο έως το 2027 ή το 2028 με το ποσό της μεταγραφής να είναι λίγο παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr