Ηγεμονική πρόταση της Χουάρες σε Σπόραρ - Πόσα δίνει σε Παναθηναϊκό

Η Χουάρες ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αντράζ Σπόραρ και μάλιστα κάνει τεράστια προσπάθεια προκειμένου να τον πείσει και να τον φέρει στο Μεξικό.

Αποχώρηση... Σπόραρ; - Το κουίζ γνωστού δημοσιογράφου για τη φανέλα με το «9» (pic)

Ο Αντράζ Σπόραρ όπως φαίνεται θ’ αποτελέσει παρελθόν το φετινό καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό, καθώς το ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες του εξωτερικού είναι ιδιαίτερα μεγάλο και ο ίδιος σκέφτεται την προοπτική να δέχθει μια εκ των προτάσεων που έχει στα χέρια του.

Συγκεκριμένα εκτός από τη Σλόβαν Μπραντισλάβας για τον Σλοβένο επιθετικό δείχνει ενδιαφέρον και η Χουάρες, η οποία μάλιστα προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο στον άσο του Τριφυλλιού, προκειμένου να τον πείσει να πει το «ναι» και να μετακομίσει στο Μεξικό.



Μιλώντας με αριθμούς η Χουάρες θα ξοδέψει το ποσό των 2 εκατ. ευρώ προκειμένου να πείσει τους πράσινους να παραχωρήσουν τον Σπόραρ και από εκεί και πέρα αναμένεται να δώσει στον Σπόραρ ένα συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο οι σκέψεις του Σλοβένου φορ για μια ενδεχόμενη μετακόμιση στο Μεξικό είναι πολλές κυρίως λόγω των συνθηκών ζωής που υπάρχει στη συγκεκριμένη χώρα (επικίνδυνες πόλεις, καρτέλ ναρκωτικών κ.α), αλλά και γιατί ο ίδιος φαίνεται να θέλει περισσότερο να πάει στη Σλοβακία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr