Πώληση Σπόραρ: «Σκάει» πρόταση 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό
Νέο «ζεστό» ενδιαφέρον για τον επιθετικό των «Πρασίνων», ο οποίος είναι… περιζήτητος το φετινό καλοκαίρι και μια μεγάλη πρόταση αναμένεται στην πόρτα της ΠΑΕ.
Δημοσιογράφος του FOX Sports του Μεξικό αποκάλυψε ότι η… συντοπίτισσα Χουάρες θέλει να αποκτήσει τον Αντράζ Σπόραρ από τον Παναθηναϊκό και αναφέρει ότι υπάρχει ήδη πρόταση στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.
Ο Σλοβένος φορ έχει ήδη δεχτεί κρούση από την Σλόβαν Μπρατισλάβας για να επιστρέψει εκεί όπου πραγματοποίησε τις πιο παραγωγικές σεζόν της καριέρας του, με το Τριφύλλι να αξιώνει περισσότερα χρήματα απ’ όσα προσφέρουν τη δεδομένη στιγμή.
Ο ίδιος προτιμάει τους Σλοβάκους, αφού εκεί θα είναι οικείο το κλίμα και γνώριμες οι καταστάσεις, με τους ιθύνοντες του κλαμπ να τρέφουν σεβασμό για τα κατορθώματά του την περίοδο που αγωνίστηκε γι’ αυτούς.
Οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση μιας… ενδεχόμενης πώλησης αναμένονται μετά τα δύο παιχνίδια κόντρα στον Άγιαξ για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η υπόθεση που μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις
- Παναθηναϊκός: Ελληνική λύση για το κέντρο και μια «λεπτομέρεια» που αλλάζει τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ γυρίζει σελίδα με... τριπλό «χτύπημα»
- "Η Γκρέμιο ανακοινώνει Τετέ τις επόμενες ώρες"
- Μπλαζεβίτσιους: «Αυτό θα ευχηθώ για Λεσόρ και Παναθηναϊκό»