Αυτά ισχύουν για Παναθηναϊκό και τον παικταρά Ακτούρκογλου!

Κατά τη διάρκεια της Κυριακής, στην Τουρκία ανέφεραν ότι ο Παναθηναϊκός ήρθε σε επικοινωνία με τον ατζέντη του Ακτούρτογλου!

Παναθηναϊκός: Η χρηματιστηριακή αξία του Κερέμ Ακτούρκογλου

Ο Παναθηναϊκός επικοινώνησε με την πλευρά του Κερέμ Ακτούρκογλου για να μάθει πληροφορίες σχετικά με τον ποδοσφαιριστή όπως έγραψαν στην Τουρκία.

Όπως γράφουν στη γειτονική χώρα, το «τριφύλλι» ρώτησε την πλευρά του 25χρονου μεσοεπιθετικού για να μάθει πληροφορίες και αν υπάρχει έδαφος για να μπει σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Τριφύλλι δεν ασχολείται με τη συγκεκριμένη περίπτωση, ψάχνοντας κάτι άλλο για να ενισχυθεί στα άκρα της επίθεσης.

Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής ανήκει στη Γαλατασαράι με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 ενώ μέχρι στιγμής μετράει 44 γκολ και 39 ασίστ σε 174 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr