Θα ρωτήσει τον «δάσκαλο» Τερίμ για Παναθηναϊκό ο «μαθητής» Ακτούρκογλου (vid)

Ο Κερέμ Ακτούρκογλου είναι ποδοσφαιριστής… Φατίχ Τερίμ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Τουρκία στήνεται μεγάλο… κόλπο για μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Θα ρωτήσει τον «δάσκαλο» Τερίμ για Παναθηναϊκό ο «μαθητής» Ακτούρκογλου (vid)

Αν ο Τετέ ήταν «μπαμ» με αξία στα 10 εκατ. ευρώ, η περίπτωση του Ακτούρκογλου έρχεται για να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο κρότο στα 15 εκατ. ευρώ στη χρηματιστηριακή αγορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Παναθηναϊκός ενδεχομένως να βρει και ένα σύμμαχο από το (πολύ) κοντινό παρελθόν, τον Φατίχ Τερίμ εφόσον καλυφθούν οι απαιτήσεις της Γαλατασαράι.

Ο Ακτούρκογλου οφείλει όσα έχει πετύχει στον πρώην προπονητή του Τριφυλλιού. «Ο Κερέμ είναι μαθητής μου και είμαι πολύ περήφανος για αυτόν», είχε δηλώσει ο Τερίμ στο post-game της αναμέτρησης της Τουρκίας με τη Γεωργία στο Euro 2024, όπου ο φερόμενος στόχος των «πρασίνων» είχε κλειδώσει την πρόκριση για τη χώρα του στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο «Αυτοκράτορας» γευμάτισε σε άριστο κλίμα με τον αριστερό εξτρέμ της «Τσιν Μπομ» πριν από μερικές εβδομάδες και έκανε σχετική ανάρτηση στα social media.

«Λιονταράκι. Κάθε φορά που σε κοιτάζω νιώθω περηφάνια.

Είναι πάντα ξεχωριστό να παρακολουθώ την εξέλιξή σου, την ωριμότητά σου και τον ποδοσφαιριστή που γίνεται από την πρώτη μέρα του ποδοσφαιρικού ταξιδιού μας.

Είμαι τόσο χαρούμενος που σε βλέπω σήμερα, Κερέμ.»

Ακόμα κι αν καλυφθεί το οικονομικό κομμάτι , όπως λέγεται με τη συνεισφορά του Ατζούν Ιλιτζαλί, ο Ακτούρκογλου εύλογα θα έχει απορίες ως προς το αγωνιστικό σκέλος και όπως καταλαβαίνετε, είναι απίθανο να μη τηλεφωνήσει στον ποδοσφαιρικό του «πατέρα» Τερίμ, που έχει νωπές μνήμες από το Κορωπί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr