Παναθηναϊκός: Οι «πόρτες» του Αράο και η συζήτηση για νέο συμβόλαιο

Ο Γουίλιαν Αράο αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Έστειλε «μήνυμα» για Αράο ο Αλόνσο

Ο Βραζιλιάνος προσφέρει πολλά στον αγωνιστικό χώρο όμως το συμβόλαιο του λήγει το επόμενο καλόκαιρι.

Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον και διερευνητικές επαφές από ομάδες της Βραζιλίας για την περίπτωση του αφού ο Αράο διατηρεί εξαιρετικό στη χώρα καταγωγής του από την εποχή που αγωνιζόταν στη Φλαμένγκο.

Σύμφωνα με την Livesport, από τις συζητήσεις των Βραζιλιάνων μάνατζερ προέκυψε πως ο Αράο σκέφτεται πολύ σοβαρά να παραμείνει στον Παναθηναϊκό για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα.

Το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί απαντά στους ενδιαφερόμενους πως η επιστροφή του Αράο στη Βραζιλία το επόμενο καλοκαίρι δεν είναι τόσο πιθανή.

Ο Παναθηναϊκός κάνει ήδη την προεργασία καθώς ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει κάνει μια διερευνητική επαφή με την πλευρά του Βραζιλιάνου.

Οι πράσινοι θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Αράο καθώς αποτελεί βασικότατο στέλεχος της ομάδας.

Οι οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση αναμένεται να υπάρξουν μετά τις 15 Αυγούστου όπου και θα έχει ξεκαθαριστεί και το πλάνο των μεταγραφών το οποίο καίει τους πράσινους.

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr