Το συμβόλαιο του Βέρμπιτς και τα χρήματα που θα γλιτώσει ο Παναθηναϊκός

Αν ο Παναθηναϊκός απαλλαχτεί από τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς μέσα στις επόμενες 4 εβδομάδες, τότε, οι «πράσινοι» θα γλιτώσουν από ένα βαρύ συμβόλαιο.

Παναθηναϊκός - Βόλος 3-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ο Σλοβένος εξτρέμ έχει αμοιβή για τη φετινή χρονιά στις 850.000 ευρώ, ένα βαρύ ποσό για έναν ποδοσφαιριστή που δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του.

Μέσα στη διετία ο Βέρμπιτς δεν κατόρθωσε να δικαιώσει τις προσδοκίες των Κυπελλούχων Ελλάδας παρά το γεγονός πως ανέκαθεν είχε διάθεση και μαχητικό πνεύμα.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, όπως συνέβη και με τον Γιοβάνοβιτς, ο Βέρμπιτς «κόπηκε» από την ευρωπαϊκή λίστα και έλαβε το… μήνυμα πως θα χρειαστεί κι αυτός να βρει νέα ομάδα προκειμένου να πάρει το χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί.

Ο Βέρμπιτς έχει καλές σχέσεις με την Κοπεγχάγη, η οποία δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στο.. κάδρο για την απόκτησή του. Πέρα από το προαναφερθέν ποσό, το Τριφύλλι θα εισπράξει και κάποια χρήματα για να τον παραχωρήσει ελεύθερο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr