Πολύ κοντά σε νέα μεταγραφή ο Παναθηναϊκός - Τα δεδομένα

Ο Παναθηναϊκός τρέχει για να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του με τις μεταγραφές του αριστερού μπακ και του αριστερού εξτρέμ να είναι σε πρώτο πλάνο.

Παναθηναϊκός: Αυτά έχει στην ατζέντα του ο Αλόνσο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά σε νέα μεταγραφή μετά από αυτή του Τετέ η οποία αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση είναι πολύ προχωρημένη και όλα δείχνουν πως θα ολοκληρωθεί μέχρι την Κυριακή 4/8 ή το αργότερο την Δευτέρα 5/8.

Το όνομα δεν έχει διαρρεύσει καθώς η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κινείται άκρως μυστικά το φετινό καλοκαίρι.

Πάντως είναι δεδομένο ότι θα είναι μια πολύ καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή καθώς οι άνθρωποι του Τριφυλλιού θέλουν να κάνουν αναβάθμιση στη συγκεκριμένη θέση.

Μένει να δούμε αν το ρεπορτάζ θα επαληθευτεί και ο Παναθηναϊκός ανακοινώσει νέα μεταγραφή μετά από αυτές των Μπάλντοκ, Μαξίμοβιτς, Ίνγκασον και Τετέ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr