Παναθηναϊκός: Πρόκριση επί του Άγιαξ σημαίνει ευρωπαϊκούς ομίλους

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε απέναντι στην Μπότεφ με συνολικό σκορ 6-1 και πλέον προσανατολίζεται στον επόμενο αντίπαλο που είναι ο Άγιαξ.

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Γεντβάι - Η πρώτη διάγνωση

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Μπότεφ με 4-0 και να προκριθεί στην επόμενη φάση του UEFA Europa League και συγκεκριμένα στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Εκεί οι πράσινοι θα βρουν απέναντί τους, τον Άγιαξ σ’ ένα παιχνίδι, το οποίο ξυπνάει αναμνήσεις και δεδομένα το ζευγάρι αυτό χαρακτηρίζεται ως… ιστορικό!

Παρ’ όλα αυτά αξίζει να σημειώσουμε ότι ο «Αίαντας» μπορεί να είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο δεν είναι το φόβητρο του παρελθόντος και ο Παναθηναϊκός μπορεί σε κάθε περίπτωση να χτυπήσει τα δύο ματς και να πάρει την πρόκριση.

Από εκεί και πέρα το κίνητρο μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, καθώς αν το Τριφύλλι προκριθεί απέναντι στον Άγιαξ και βρεθεί στα playoffs του UEFA Europa League, τότε έχει εξασφαλίσει σε πιθανό αποκλεισμό του τη συμμετοχή του στο νέο format του UEFA Conference League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr