Παναθηναϊκός: Η ώρα του Ιωαννίδη και η δύσκολη απόφαση λόγω Γερεμέγεφ

Ο Φώτης Ιωαννίδης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και ο ευχάριστος πονοκέφαλος του Ντιέγκο Αλόνσο αναμένεται μεγάλος.

Παναθηναϊκός: Η ώρα του Ιωαννίδη και η δύσκολη απόφαση λόγω Γερεμέγεφ

Ο Ντιέγκο Αλόνσο στο πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσει έναν ιδιαίτερα ευχάριστο πονοκέφαλο για την κορυφή της επίθεσης.

Πιο αναλυτικά ο Ουρουγουανός τεχνικός βλέπει τον Φώτη Ιωαννίδη ν’ ανεβάζει συνεχώς στροφές και στις αναμετρήσεις κόντρα στον Άγιαξ αναμένεται να είναι στην ευρωπαϊκή λίστα.

Μπορεί ο καλύτερος επιθετικός της ομάδας να είναι μεγά από αρκετό καιρό διαθέσιμος, ωστόσο υπάρχει και ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ο οποίος παίζει βασικός αυτή τη στιγμή και δείχνει εξαιρετικά στοιχεία με αποτέλεσμα να βάζει σε πολλές σκέψεις τον Αλόνσο.

Συγκεκριμένα η λογική αναφέρει ότι ο Έλληνας φορ στα παιχνίδια με τον Άγιαξ, κυρίως στο πρώτο, δε θα ξεκινήσει βασικός και θα μπει στην πορεία ως αλλαγή, ωστόσο κάτι τέτοιο μένει να το δούμε στην πορεία των ημερών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr