Παναθηναϊκός: Η πιο σημαντική «είδηση» με Αλόνσο

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ήρθε στον Παναθηναϊκό προκειμένου να δουλέψει και να χτίσει μια ομάδα με τις δικές του αρχές που θα πετύχει.

Χτύπησε το χέρι στο τραπέζι ο Αλόνσο - Η ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός μετά το περσινό κακό finish στο ελληνικό πρωτάθλημα και μια χρονιά προβληματική, η οποία κυριολεκτικά σώθηκε την τελευταία στιγμή με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος ήταν ένα μεγάλο ερωτηματικό για φέτος.

Η πρόσληψη ωστόσο του Ντιέγκο Αλόνσο φέρνει κάποια στοιχεία στην επιφάνεια, τα οποία είναι πολύ θετικά κι ας βρισκόμαστε ακόμα νωρίς μέσα στη σεζόν.

Γενικότερα ο Ουρουγουανός τεχνικός φαίνεται πως δουλεύει όλο και περισσότερο, ενώ παράλληλα προσπαθεί να βελτιώνει τα κακώς κείμενα παιχνίδι με το παιχνίδι, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως ακόμα η ομάδα δεν έχει δομηθεί πλήρως, καθώς της λείπουν βασικά γρανάζια.

Από εκεί και πέρα το βασικό χαρακτηριστικό που βλέπουμε από τον Παναθηναϊκό του Ντιέγκο Αλόνσο, αν και νωρίς στη σεζόν, είναι φυσικά το κυριαρχικό ποδόσφαιρο που παίζει και που θέλει να έχει σαν βασική του προϋπόθεση ο νέος τεχνικός του Τριφυλλιού.

Με λίγα λόγια οι πράσινοι θέλουν να μπαίνουν στο γήπεδο και να δείχνουν στον αντίπαλο ποιος είναι το αφεντικό, όπως έκαναν, κυρίως, στο δεύτερο παιχνίδι με την Μπότεφ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr