Αποκάλυψη στην Πορτογαλία: Γι' αυτό επιμένει η Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη

Η «A Bola» συνεχίζει να βγάζει ρεπορτάζ για τον Φώτη Ιωαννίδη και τον Παναθηναϊκό, καθώς αυτή τη φορά προχωράει σε μια σημαντική αποκάλυψη.

Αποκάλυψη στην Πορτογαλία: Γι' αυτό επιμένει η Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ένα όνομα που φέτος το καλοκαίρι έχει απασχολήσει και συνεχίζει να απασχολεί αρκετούς συλλόγους.

Μία απ’ αυτές τις ομάδες που… καίγονται να τον αποκτήσουν είναι η Σπόρτιγνκ Λισαβόνας, η οποία μάλιστα τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα της και δύσκολα θα παρατήσει τη μάχη, παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή δεν πουλάει τον Έλληνα άσο.

Μάλιστα η «A Bola» έρχεται ν’ αποκαλύψει κάτι καινούργιο, το οποίο αφορά τον προπονητή των «Λιονταριών», Ρούμπεν Αμορίμ.

Συγκερκιμένα ο Πορτογάλος τεχνικός έχει σε τεράστια εκτίμηση τον Φώτη Ιωαννίδη και είναι δεδομένο πως όταν έχει έναν στόχο στο κεφάλι του, τότε δύσκολα του το βγάζει κάποιος και πάει στον επόμενο.

Άρα αυτό σημαίνει ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας με παρότρυνση του ίδιου της, του προπονητή θ’ ασκίσει κι άλλες πιέσεις προς τους πράσινους, ώστε ν’ αποκτήσει τον 24χρονο φορ τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr