Παναθηναϊκός: Περισσότερο κόσμο το ΟΑΚΑ με Άγιαξ!

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπότεφ ήταν εξαιρετικός και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-0 κάνοντας το επόμενο βήμα στην Ευρώπη με εντυπωσιακό τρόπο.

Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με ΑΕΚ (pics)

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπότεφ ήταν εντυπωσιακός και κατάφερε, όχι απλώς, να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-1, αλλά να πάει στη Βουλγαρία με σκοπό να πάρει τη νίκη και να μη δώσει το παραμικρό περιθώριο στην αντίπαλό του, ότι μπορεί να προκριθεί.

Κάτι τέτοιο έκαναν οι παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο, οι οποίοι με μια ολοκληρωτική εμφάνιση σημείωσαν 4 γκολ και με συνολικό 6-1 (2-1 στο ΟΑΚΑ) κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Europa League, όπου θα συναντήσουν τον Άγιαξ.

Το συγκεκριμένο ματς θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (08/02) και είναι σίγουρο πως το γήπεδο των πράσινων αναμένεται να έχει πολύ περισσότερο κόσμο απ’ αυτόν που είχε στο πρώτο επίσημο ματς με την Μπότεφ στο ίδιο γήπεδο.

Γενικότερα ο Ντιέγκο Αλόνσο καλείται από νωρίς να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία εκτός από το να φέρνει αποτελέσματα, καλείται να φέρει ξανά τον κόσμο στο γήπεδο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr