Παναθηναϊκός: Η «απάντηση» Τζούρισιτς σε Τερίμ

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς είναι από τους κορυφαίους παίκτες του Παναθηναϊκού τη φετινή χρονιά και δείχνει πόσο μπορεί να βοηθήσει.

Παναθηναϊκός: Η «απάντηση» Τζούρισιτς σε Τερίμ

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος δείχνει εξαιρετικά στοιχεία στο ξεκίνημα της σεζόν με την πράσινη φανέλα.

Για μία ακόμα φορά κόντρα στην Μπότεφ ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου με ένα γκολ, συμμετοχή σε άλλο ένα κι ένα δεύτερο γκολ, το οποίο όμως χρεώθηκε αυτογκόλ από την UEFA.

Η ουσία είναι πως ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έχει ξεκινήσει πάρα πολύ δυνατά κι αυτό είναι κάτι που πιστώνεται 100% ο Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος φαίνεται να έχει βρει τα κουμπιά του και να πηγαίνει με τα… νερά του!

Θυμίζουμε πως ο Τζούρισιτς την περασμένη χρονιά δεν μπόρεσε να βγάλει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε, καθώς στην πορεία της σεζόν και κυρίως με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο εξαφανίστηκε εντελώς.

Μάλιστα ο Τούρκος τεχνικός τον χρησιμοποιούσε και ως φορ, όπου δεν ήταν η θέση του με αποτέλεσμα ο Σέρβος να είχε εξαφανιστεί… ποδοσφαιρικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr