Κώτσιρας: «Δεν είναι φόβητρο ο Άγιαξ»
Διαβάστε παρακάτω όσα είπε ο Γιάννης Κώτσιρας μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπότεφ Πλόβντιβ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Κώτσιρας μετά το Μπότεφ-Παναθηναϊκός:
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
«Σε μεγάλο βαθμό έπαιξε ρόλο πως σκοράραμε νωρίς. Πήγε καλά το παιχνίδι από νωρίς, τα πόδια μας μετά ήταν πιο απελευθερωμένα και πήγαμε το ματς εκεί που θέλαμε.
Όπως και στο πρώτο ματς μπήκαμε δυνατά. Ήρθαμε για τη νίκη όχι για να κρατήσουμε το σκορ. Ο προπονητής και το επιτελείο δουλεύουν πολύ καλά με ανάλυση μονο να κερδίσει έχει η ομάδα.
Τα ματς με τον Άγιαξ θα είναι δύσκολα δεν είναι φόβητρο πρέπει να είμαστε σοβαροί και γιατί όχι να πάρουμε την πρόκριση.
Είναι τιμή να είμαι αρχηγός του Παναθηναϊκού και θέλω να συνεχίσουμε με επιτυχίες μέσα στη σεζόν. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Γκος κίνησε τη διαδικασία με σφοδρή επιθυμία να πάει στον Παναθηναϊκό»
- Γιαννακόπουλος: «Έληξε. Χάσαμε... Κάποιοι θα παρακαλάτε να μην είχε σφυρίξει το τέλος»
- «Θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ο Γκραντ» - Τα δεδομένα για άλλη αλλαγή στο ρόστερ
- Οι δύο λέξεις του Πουαριέ μετά τη μεταγραφή Φρανσίσκο στον Παναθηναϊκό
- Υπέγραψε ο Φρανσίσκο στον Παναθηναϊκό - Πότε η ανακοίνωση