Κερκέζ: «Όταν χάνεις 0-4, τι να πεις. Είμαι λυπημένος...»

Διαβάστε παρακάτω όσα είπε ο Ντούσαν Κέρκεζ μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπότεφ Πλόβντιβ.

Κερκέζ: «Όταν χάνεις 0-4, τι να πεις. Είμαι λυπημένος...»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντούσαν Κέρκεζ μετά το Μπότεφ-Παναθηναϊκός.

«Ναι, βαριά ήττα. Ίσως ήταν ένα ρεαλιστικό ματς για να δεις τη διαφορά. Όταν χάνεις 0-4, τι να πεις. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, κέρδισαν δίκαια, ήταν καλύτεροι. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες, κάθε ευκαιρία πρέπει να είναι Ας μην κάνουμε λάθος, αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Φυσικά δεν είναι καλό να χάνεις κανέναν ποδοσφαιριστή. Ελπίζω οι τραυματισμοί να μην είναι τόσο σοβαροί. Κάναμε κάποια λάθη, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό, συμβαίνει. Ένα μεγάλο σχολείο για εμάς, ξέραμε ότι ήμασταν αουτσάιντερ, το ίδιο και η Μάριμπορ. Ελπίζαμε να παίξουμε έναν καλό αγώνα, απλά δεν έγινε έτσι. Ξέρω ότι αυτό είναι απογοητευτικό, αλλά πρέπει να μάθουμε από τα αρνητικά πράγματα. Αυτό είναι ποδόσφαιρο, δεν θα έλεγα ότι είμαι απογοητευμένος, είμαι πιο λυπημένος. Είναι.

Μπορείς να αλλάξεις το σύστημα, αλλά όταν δέχεσαι γκολ στο πέμπτο λεπτό, μπερδεύεις τους παίκτες. Πολλοί από τους παίκτες μας δεν έχουν παίξει σε τέτοιο επίπεδο, ίσως και ποτέ. Μαθαίνουμε από κάθε τέτοιο ματς, πρέπει να υποστηρίζουμε τους παίκτες μας – προσπαθώ, αλλά δεν ήταν αρκετό. Ο Ζρίνσκι έπαιξε στη φάση των ομίλων, δεν θα είναι εύκολο, τους ακολουθώ γιατί έπαιξα εκεί, είναι η μεγαλύτερη ομάδα στη Βοσνία, δεν ξέρω πόσους τίτλους έχουν ήδη.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε το πρωτάθλημα, αν και είναι σπουδαίο στην Ευρώπη. Αν θέλουμε να παίξουμε του χρόνου, όμως, πρέπει να κερδίσουμε την καλή ομάδα της Κρούμοβγκραντ. Σωματικά δεν θα έχουμε πρόβλημα, απλά πρέπει να αλλάξουμε γρήγορα ψυχολογία».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News