Τζούρισιτς: «Ίσως πέρυσι να υπήρχαν κάποιες καταστάσεις, να μην θέλουν εμένα ή κάποιον άλλον»

Διαβάστε παρακάτω όσα είπε ο Φίλιπ Τζούρισιτς μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπότεφ Πλόβντιβ.

Τζούρισιτς: «Ίσως πέρυσι να υπήρχαν κάποιες καταστάσεις, να μην θέλουν εμένα ή κάποιον άλλον»

Αναλυτικά όσα είπε ο Φίλιπ Τζούρισιτς μετά το Μπότεφ-Παναθηναϊκός.

«Όταν νιώθω καλά παίζω με αυτόν τον τρόπο και πέρυσι ίσως δεν ήμουν τόσο καλα. Φέτος είναι ολα καλα, σέβομαι τον προπονητή μας. Σήμερα είμαι χαρούμενος, πέτυχα δύο γκολ, μπορεί το ένα να το μετράνε ως αυτογκόλ αλλά εγω το μετραω.

Τωρα παίζουμε πολύ πιο σύγχρονα, ειμαστε σε μεγαλύτερη εγρήγορση από πέρυσι. Εγω όταν έχω τη μπάλα δεν σκέφτομαι δύο φορές, αμέσως εκτελώ και επιτίθεμαι χωρίς 2η σκεψη. Ο προπονητής μας από την πλευρά του μας αφήνει και μας δίνει αυτές τις δυνατότητες. Δεν μας φωνάζει να μην χάσουμε τη μπάλα, όταν γίνεται αυτό φωνάζει “έλα πάμε να την πάρουμε ξανά” και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό. Έχουμε εναν πολύ καλό προπονητή και χρειαζόμαστε κάποιον να μας καθοδηγεί.

Ίσως η κατάσταση πέρυσι να μην ήταν η καλύτερη, αλλά θέλω να καλέσω τους οπαδούς μας στο ΟΑΚΑ στο σημαντικο ματς με τον Άγιαξ. Ίσως πέρυσι να υπήρχαν κάποιες καταστάσεις, να μην θέλουν εμένα ή κάποιον άλλον, ωστόσο είμαστε όλοι μια ομάδα, έχουν αλλάξει τα πράγματα. Πιστευω πως μπορουμε να γεμίσουμε το ΟΑΚΑ και να δείξουμε στον Άγιαξ πως είμαστε μεγαλύτεροι. Ο προπονητής του Άγιαξ είναι φίλος μου και ξέρω πως παίζει, θα θέλει την κατοχή. Έχουμε ποιότητα και πιστευω με τους οπαδούς μας μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News