Παναθηναϊκός: Θα τα καταφέρει πάλι ο Γερεμέγεφ;

Θα τα καταφέρει ξανά ο Αλεξ Γερεμέγεφ να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα ξεκινώντας την σεζόν με 2/2;

Γερεμεγεφ: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-Μπότεφ

Μπορεί να έχει εικόνα παλιακού φορ, γυρνώντας μας σε περασμένες δεκαετίες όταν άπαντες έψαχναν τον στράικερ στο χορτάρι, αλλά ο άνθρωπος είναι συνεπέστατος στο να σκοράρει, τι άλλο θες από τον κυνηγό σου; Για ακόμα μία φορά τον είδαμε να πετυχαίνει προσωπικό τέρμα στο ματς με την Μπότεφ.

Χωρίς να χρειάζεται την βοήθεια, την συμβολή κανενός συμπαίκτη του, πήγε στο όριο της περιοχής για να μην βγει οφσάιντ στη λόμπα του Μλαντένοβιτς, υποδέχθηκε την μπάλα , γύρισε το σώμα του και την έστειλε προς την εστία.

Ο τρόπος που βοηθά την ομάδα του στα μεγάλα παιχνίδια είναι μοναδικός, θα πρέπει να διδάσκεται σε σεμινάρια η ευστοχία του. Ο καλός φορ είναι σαν τον κυνηγό που ξέρει να φροντίζει μόνος του για την τροφή του.

Πέρα από τον φόβο που δημιουργεί στην αντίπαλη άμυνα, καταφέρνει να κάνει δύσκολες εκτελέσεις να μοιάζουν απλές.

Ο άνθρωπος σκοράρει με όποιο τρόπο μπορείς να φανταστείς, που να αρχίσει να εκτελεί και πέναλτι.

Μόνο οι καλοί φορ έχουν την δυνατότητα να μπορούν σε δύσκολες εκτελέσεις να σε κάνουν να πιστεύεις πως το να σκοράρεις είναι απλή υπόθεση.

Ο Γερεμέγεφ για τρίτος επιθετικός στον Παναθηναϊκό είναι εξαιρετική λύση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr