Europa - Conference League: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στα play off

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα την Μπότεφ στη ρεβάνς του 2-1 του ΟΑΚΑ με στόχο την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Europa League.

Παναθηναϊκός: Στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με τη Μπότεφ

Εμείς πάμε να δούμε τους πιθανούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού στα play off του Europa ή του Conference League.

Αν ο Παναθηναϊκός τα καταφέρει απόψε στη Βουλγαρία με την Μπότεφ, τότε στον τρίτο προκριματικό του Europa League θα αντιμετωπίσει λογικά τον Αγιαξ ή την Βοϊβοντίνα.

Αν στην κλήρωση των πλέι οφ του Europa μπει ως ζευγάρι με τον Αγιαξ, τότε θα είναι στους ισχυρούς και οι υποψήφιοι αντίπαλοί του θα είναι οι ίδιοι με αυτούς που αναφέρθηκαν πιο πάνω για τον ΠΑΟΚ.

Αν πει ως ζευγάρι με την Βοϊβοντίνα, θα είναι ανίσχυρος και ενδεικτικοί αντίπαλοί του θα είναι ομάδες όπως η Μπράγκα, η ΛΑΣΚ, η Αντερλεχτ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Πλζεν από την Τσεχία και ομάδες που θα αποκλειστούν από τον τρίτο προκριματικό του Champions League, εκτός από το ζευγάρι Μάλμε-ΠΑΟΚ.

Ως ζευγάρι είτε με τον Αγιαξ ή με τη Βοϊβοντίνα θα μετάσχει και στην κλήρωση του Conference, δεδομένα στους ανίσχυρους και θα έχει υποψήφιους αντιπάλους τις Τσέλσι, Λανς, Φιορεντίνα, Μπέτις, Χαϊντενχάιμ, την Κοπεγχάγη, τη Γάνδη, την Μπασακσεχίρ, την Κλουζ, την Ομόνοια, τη Χάποελ Μπερ Σέβα, αλλά όλα αυτά θα καθοριστούν απόψε με τις ρεβάνς του Conference και του Europa League.

Αν o Παναθηναϊκός αποκλειστεί απόψε από την Μπότεφ, θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό του Conference πιθανότατα τη σλοβενική Μάριμπορ ή τη ρουμανική Κραϊόβα και τη Δευτέρα θα μπει μόνο στην κλήρωση των πλέι οφ του Conference και πάλι στις non seeded teams.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr