Επιστρέφει στη δράση μετά την περιπέτεια με το ντόπινγκ ο Ροντρίγκο Μολέδο
Ο προπονητής Αλμπέρτο Λουζέρ αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Ροντρίγκο Μολέδο στην αναμέτρηση της Σαπεκοένσε με τη Μιρασόλ.
Ο 36χρονος Βραζιλιάνος δεν παράτησε το ποδόσφαιρο παρά το σήριαλ και την τιμωρία λόγω ντόπινγκ, μεταπήδησε στη Σαπεκοένσε και είναι έτοιμος για την επιστροφή του στη δράση μετά από 14 μήνες.
Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού απέδειξε πόσο λατρεύει το ποδόσφαιρο, δεν αποσύρθηκε τον προηγούμενο χρόνο, πήρε μεταγραφή στη β’ Βραζιλίας και πλέον θα πατήσει γρασίδι σε επαγγελματικό αγώνα και πάλι.
Αν και συμπεριελήφθη στην αποστολή στα δύο πρώτα ματς δεν χρησιμοποιήθηκε, κάτι που πρόκειται ωστόσο να συμβεί στην αναμέτρηση απέναντι στη Μιρασόλ την επόμενη Δευτέρα.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΟ βασικός στόπερ Ντόμα είναι τιμωρημένος με αποτέλεσμα ο τεχνικός της ομάδας Αλμπέρτο Λουζέρ να ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει τον πρώην αμυντικό του «Τριφυλλιού».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ