Επιστρέφει στη δράση μετά την περιπέτεια με το ντόπινγκ ο Ροντρίγκο Μολέδο
Ο προπονητής Αλμπέρτο Λουζέρ αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Ροντρίγκο Μολέδο στην αναμέτρηση της Σαπεκοένσε με τη Μιρασόλ.
Ο 36χρονος Βραζιλιάνος δεν παράτησε το ποδόσφαιρο παρά το σήριαλ και την τιμωρία λόγω ντόπινγκ, μεταπήδησε στη Σαπεκοένσε και είναι έτοιμος για την επιστροφή του στη δράση μετά από 14 μήνες.
Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού απέδειξε πόσο λατρεύει το ποδόσφαιρο, δεν αποσύρθηκε τον προηγούμενο χρόνο, πήρε μεταγραφή στη β’ Βραζιλίας και πλέον θα πατήσει γρασίδι σε επαγγελματικό αγώνα και πάλι.
Αν και συμπεριελήφθη στην αποστολή στα δύο πρώτα ματς δεν χρησιμοποιήθηκε, κάτι που πρόκειται ωστόσο να συμβεί στην αναμέτρηση απέναντι στη Μιρασόλ την επόμενη Δευτέρα.
Ο βασικός στόπερ Ντόμα είναι τιμωρημένος με αποτέλεσμα ο τεχνικός της ομάδας Αλμπέρτο Λουζέρ να ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει τον πρώην αμυντικό του «Τριφυλλιού».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Κάτι με εξιτάρει...» - Νέο μήνυμα και σπόντες για Ολυμπιακό
- Άρης Γάτας: Αυτός είναι ο λόγος που μήνες τώρα εμπλέκουν Αγγελικούση με Παναθηναϊκό
- «Ο Παναθηναϊκός θα φέρει ή τον Σίλβα ή ψηλό από Τουρκία - Τι ισχύει με ΝΒΑer»
- Παναθηναϊκός: Οι τρεις ομάδες που θέλουν Ταμπόρδα
- Συναγερμός στην Πλζεν πριν τον Παναθηναϊκό: Απογοητευτική ήττα από Σλοβάτσκο