Επιστρέφει στη δράση μετά την περιπέτεια με το ντόπινγκ ο Ροντρίγκο Μολέδο

Ο προπονητής Αλμπέρτο Λουζέρ αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Ροντρίγκο Μολέδο στην αναμέτρηση της Σαπεκοένσε με τη Μιρασόλ.

Οι 4 λέξεις του Μολέδο!

Ο 36χρονος Βραζιλιάνος δεν παράτησε το ποδόσφαιρο παρά το σήριαλ και την τιμωρία λόγω ντόπινγκ, μεταπήδησε στη Σαπεκοένσε και είναι έτοιμος για την επιστροφή του στη δράση μετά από 14 μήνες.

Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού απέδειξε πόσο λατρεύει το ποδόσφαιρο, δεν αποσύρθηκε τον προηγούμενο χρόνο, πήρε μεταγραφή στη β’ Βραζιλίας και πλέον θα πατήσει γρασίδι σε επαγγελματικό αγώνα και πάλι.

Αν και συμπεριελήφθη στην αποστολή στα δύο πρώτα ματς δεν χρησιμοποιήθηκε, κάτι που πρόκειται ωστόσο να συμβεί στην αναμέτρηση απέναντι στη Μιρασόλ την επόμενη Δευτέρα.

Ο βασικός στόπερ Ντόμα είναι τιμωρημένος με αποτέλεσμα ο τεχνικός της ομάδας Αλμπέρτο Λουζέρ να ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει τον πρώην αμυντικό του «Τριφυλλιού».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr