Παναθηναϊκός: Το υψηλό συμβόλαιο του Αϊτόρ και λύση για «αντίο»

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό και έχει ενημερωθεί πως πρέπει να βρει σύλλογο προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του.

Παναθηναϊκός: Μεγάλο κέρδος για Αϊτόρ!

Ο Ντιέγκο Αλόνσο στην προσπάθεια να φτιάξει τον δικό του Παναθηναϊκό έκοψε και ορισμένους ποδοσφαιριστές, όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει.

Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος πριν δύο χρόνια ήταν ο κορυφαίος παίκτης του συλλόγου, όμως η ρήξη χιαστού που υπέστη στον αγώνα της Λεωφόρου κόντρα στον Άρη ήταν η αρχή του τέλους του.

Αργότερα ο ίδιος κλήθηκε να περάσει ακόμα μία πολύ σκληρή δοκιμασία που είχε να κάνει με το χαμό του παιδιού του πριν εκείνο γεννηθεί.

Γενικότερα ο Ισπανός εξτρέμ πέρασε πολλές περιπέτειες από τη στιγμή που τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο κι από τότε δεν επανήλθε ποτέ. Δεν ήταν ποτέ ο ίδιος και κανείς δε γνωρίζει αν θα μπορέσει να είναι ξανά αυτός ο παίκτης που κουβάλησε το Τριφύλλι πριν δύο σεζόν.

Το θέμα εδώ είναι πως ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον Αϊτόρ πως δεν υπολογίζεται κι αυτό σημαίνει πως οι πράσινοι γλιτώνουν και ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο, καθώς ο Ισπανός παίρνει 800 χιλ. ευρώ που με την εφορία το ποσό εκτοξεύεται στα 1.025.000 ευρώ!

Είναι απόλυτα λογικό, λοιπόν, το Τριφύλλι να θέλει να μην πληρώνει τόσο πολύ έναν παίκτη, ο οποίος δεν μπορεί να βρει τα πατήματά του εδώ και 1,5 περίπου χρόνο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr