Παναθηναϊκός: Ηχηρά «κοψίματα» 4,3 εκατ. ευρώ

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να προχωρήσει σ’ ένα ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του με αποτέλεσμα να γλιτώνει παράλληλα και χρήματα απ’ όλη αυτή την ιστορία.

Παναθηναϊκός: Οι δύο παίκτες που θέλει να... αναγεννήσει ο Αλόνσο

Ο Ντιέγκο Αλόνσο όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό εκτός από μεταγραφές θα προχωρούσε και στην αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού με αποτέλεσμα ν’ αποφασίσει με ποιους παίκτες θα πορευθεί και ποιους θα διώξει.

Μέσα, λοιπόν, από την προετοιμασία ο Ουρουγουανός τεχνικός αποφάσισε και τους παίκτες που δεν υπολογίζονται για την νέα σεζόν, κάνοντάς τους γνωστό, ότι πρέπει να βρουν ομάδα, για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Συγκεκριμένα αυτοί οι παίκτες είναι οι Αϊτόρ, Πέρεθ, Κλεϊνχέιζλερ, Τσοκάι, Τρουιγιέ, οι οποίοι μάλιστα συνολικά κοστίζουν 4,3 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα σε ενδεχόμενη αποχώρησή τους οι πράσινοι να γλιτώνουν πολύτιμα χρήματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr