Γιοχάνα Χέρμπελ: «Λυπάμαι που φεύγω από την Ελλάδα, θα είμαι για πάντα πράσινη!»

Η σύντροφος του Σεμπάστιαν Παλάσιος απάντησε σε ερωτήσεις των «ακολούθων» της στο Instagram και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του «Τούκου» από τον Παναθηναϊκό και στις δυσκολίες του επαναπατρισμού.

Γιοχάνα Χέρμπελ: «Λυπάμαι που φεύγω από την Ελλάδα, θα είμαι για πάντα πράσινη!»

Αναλυτικά όσα έγραψε στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Δε γίνεται να συγκρίνω μια πόλη με μια άλλη. Λυπήθηκα που έφυγα από τη χώρα μου, όπως και τώρα λυπάμαι που φεύγω από την Ελλάδα και αφήνω πίσω μου τόσους ανθρώπους που αγαπώ και έκαναν αυτά τα χρόνια πιο εύκολα.

Η Αργεντινή είναι το σπίτι μου, η οικογένειά μου, τι να πω για την Ταγιέρες!», ανέφερε αρχικά.

«Οργανωνόμαστε σιγά σιγά. Δεν μπορώ να πω πόσο δύσκολο είναι να μετακομίζεις από τη μια άκρη του πλανήτη στην άλλη. Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα αυτή τη στιγμή και συγκινούμαι.

Ο Παλάσιος δε συμφώνησε στις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό. Όταν η Ταγιέρες άρχισε να βλέπει την προοπτική να τον αποκτήσει, δεν δίστασε να το κάνει. Ένιωσε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για εκείνον να επιστρέψει. 

Η προτεραιότητά μου είναι η Βισέντα (σ.σ η κόρη) να μη μείνει πίσω στα αγγλικά και να κάνει νέους φίλους για να μη νιώσει το κενό του αποχαιρετισμού των φίλων της στην Ελλάδα.

Θα είμαστε για πάντα πράσινοι. Το καλύτερο στον Παναθηναϊκό ήταν πάντοτε οι οπαδοί.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr