«Απέρριψε οριστικά τον Παναθηναϊκό ο Ζότα Σίλβα»
Ο Ζότα Σίλβα απασχόλησε τον Παναθηναϊκό μέσα στο καλοκαίρι, όμως ο ίδιος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ όπως όλα δείχνουν.
Ο Ζότα Σίλβα μετά την εκπληκτική χρονιά που έκανε με τη Βιτόρια Γκιμαράες αναμένεται να φύγει από την Πορτογαλία και να την εξαργυρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο πορτογαλικός σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με την Γκιμαράες και πλέον έχει μπει το νερό στ’ αυλάκι προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία και τυπικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πορτογάλος εξτρέμ απασχόλησε μέσα στο καλοκαίρι τους πράσινους, όμως η περίπτωσή του ήταν δύσκολη και ο ανταγωνισμός μεγάλος.
Τέλος, η Βιτόρια Γκιμαράες θα λάβει 7 εκατ. ευρώ συν ακόμη πέντε ως μπόνους ενώ της επέτρεψε να διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης για τον παίκτη.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η υπόθεση που μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις
- Παναθηναϊκός: Ελληνική λύση για το κέντρο και μια «λεπτομέρεια» που αλλάζει τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ γυρίζει σελίδα με... τριπλό «χτύπημα»
- "Η Γκρέμιο ανακοινώνει Τετέ τις επόμενες ώρες"
- Μπλαζεβίτσιους: «Αυτό θα ευχηθώ για Λεσόρ και Παναθηναϊκό»