Παναθηναϊκός: Είχε φανεί από νωρίς ότι θα τους «κόψει» ο Αλόνσο
Από την περίοδο της προετοιμασίας φαινόταν ότι οι δύο παίκτες δεν «κολλούσαν» στο ποδόσφαιρο του Ουρουγουανό, με την εξέλιξη να ήταν αναμενόμενη.
Οι Αϊτόρ και Ρούμπεν Πέρεθ δεν είχαν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ντιέγκο Αλόνσο, κάτι που φάνηκε στο μεγαλύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.
Είχαν πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής αναλογικά με τις ελλείψεις και τις απουσίες του ρόστερ την εκάστοτε στιγμή, φανερώνοντας ότι κάτι συμβαίνει.
Στατιστικά, υπό τον 49χρονο τεχνικό ο Αϊτόρ μέτρησε ως αλλαγή τέσσερις συμμετοχές με 132 λεπτά, ενώ ο Ρούμπεν είχε παίξει σε όλα ερχόμενος από τον πάγκο με 168 λεπτά συμμετοχής.
Από τον βασικό ρόλο που είχαν τα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή, σε χρόνους ροτέισον και εν τέλει στην οριστική αποχώρηση από το σύλλογο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: Με ατάκα για Χολμς οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Ηρακλής 97-82
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός - Ηρακλής 97-82
- Παναθηναϊκός: Πανό - μήνυμα της Θύρας 13 στο T-Center (pic)
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Ναν, Σλούκα ενόψει Ζαλγκίρις
- Φέρεντσβαρος-Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η τηλεοπτική μετάδοση