Παναθηναϊκός: Είχε φανεί από νωρίς ότι θα τους «κόψει» ο Αλόνσο

Από την περίοδο της προετοιμασίας φαινόταν ότι οι δύο παίκτες δεν «κολλούσαν» στο ποδόσφαιρο του Ουρουγουανό, με την εξέλιξη να ήταν αναμενόμενη.

Μεταγραφή Κόνιαλη στον Παναθηναϊκό!

Οι Αϊτόρ και Ρούμπεν Πέρεθ δεν είχαν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ντιέγκο Αλόνσο, κάτι που φάνηκε στο μεγαλύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.

Είχαν πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής αναλογικά με τις ελλείψεις και τις απουσίες του ρόστερ την εκάστοτε στιγμή, φανερώνοντας ότι κάτι συμβαίνει.

Στατιστικά, υπό τον 49χρονο τεχνικό ο Αϊτόρ μέτρησε ως αλλαγή τέσσερις συμμετοχές με 132 λεπτά, ενώ ο Ρούμπεν είχε παίξει σε όλα ερχόμενος από τον πάγκο με 168 λεπτά συμμετοχής.

Από τον βασικό ρόλο που είχαν τα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή, σε χρόνους ροτέισον και εν τέλει στην οριστική αποχώρηση από το σύλλογο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr