«Αποχωρεί ο Σπόραρ - Η νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό»

Ο Άντραζ Σπόραρ δύσκολα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας να είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον πράσινο φορ.

Σποράρ: Το θέμα είναι τι πιστεύει ο Γιοβάνοβιτς για τον Σλοβένο

Αναλυτικά όσα αναφέρει το sportdog.gr:

«Ο Σλοβένος φορ πολύ δύσκολα θα μείνει και τρίτη σεζόν στον Παναθηναϊκό. Κι ας έχει συμβόλαιο ως το 2026.

Λίγο, πολύ αποτελεί κοινό μυστικό πως είναι πλέον κυριολεκτικά… δίπλα στην έξοδο. Άλλωστε για αυτό και ο ίδιος είναι θετικός/κατά άλλους έχει συμφωνήσει ήδη στην επιστροφή του στην Μπρατισλάβα για λογαριασμό μιας… πρώην του, της Σλόβαν.

Εκεί θα έχει μακράν το υψηλότερο συμβόλαιο, με περίπου +800.000 ευρώ ετησίως. Το κασέ του στο τριφύλλι, για την επόμενη 2ετία προβλέπει συνολικά + 2.300.000 ευρώ, λεφτά που δεν μπορούν να του προσφέρουν οι Σλοβάκοι εξ ου και τον καλύπτουν με κλειστό 4ετές συμβόλαιο.

Το …θέμα όμως, δεν είναι ο Σπόραρ αλλά οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού κι αυτό αφού δεν έπεφτε – πρό και κατά την διάρκεια του Euro – κάτω από τα 3.000.000 ευρώ ( η αγορά του από την Σπόρτινγκ κόστισε 3,5 εκατομμύρια, το καλοκαίρι του 2022).

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Σλόβαν να επιστρέφει με νέα βελτιωμένη προσφορά αγοράς του (από το 1,6 εκ. θα ανέβει στα 1,8 , ίσως και στα 2 εκατ. με μπόνους), η οποία αν δεν έχει ήδη κατατεθεί θα γίνει μετά την ρεβάνς με την Μπότεφ. Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός;

Εμφανίζεται σαφώς πιο … μετριοπαθής στις αξιώσεις του και εκτίμηση της ελληνικής πιάτσας agents είναι πως μέσα στον Αύγουστο θα πουλήσει τον Σπόραρ!!! Για αυτό άλλωστε έχει βγει ήδη στην αγορά και εξετάζει περιπτώσεις σέντερ φορ για “αντί-Σπόραρ” που θα αναβαθμίσουν την θέση!

Η στήλη εκτιμάει πως αν ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν υγιής και fit, ο Σποράρ υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να είχε ήδη αποχωρήσει για την Σλόβαν.

Το τριφύλλι έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και δεν θα μπορούσε να ξεμείνει με μοναδικό σέντερ φορ τον Γερεμέγιεφ. Οπότε, λογικά, όσο πιο γρήγορα είναι ετοιμοπόλεμος ο Ιωαννίδης, τόσο περισσότερο θα πλησιάζει η έξοδος/παραχώρηση του Σλοβένου από το τριφύλλι…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr