Παναθηναϊκός: «Αυτοί αποχωρούν μετά τους Αϊτόρ και Πέρεθ - Τα ονόματα»

Σκούπα… έρχεται στον Παναθηναϊκό με εντολή του Ντιέγκο Αλόνσο , οι Αϊτόρ και Πέρεθ είναι οι πρώτοι που αποχωρούν το σύλλογο και έπεται και συνέχεια.

Παναθηναϊκός: Επιτέλους είδαμε «κάτι» από τον παλιό Αϊτόρ!

Αναλυτικά όσα αναφέρει το sportdog.gr:

«Μαζί με τις μεταγραφικές αφίξεις άρχισαν και οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Προφανώς για κάθε Τετέ που θα έρχεται θα “ακυρώνονται” δυο κι ας έχουν συμβόλαια. Η πρώτη 2άδα ήταν… αμιγώς ισπανική, οι Αϊτόρ – Ρούμπερ Πέρεθ.

Κατά κάποιο τρόπο θα γίνουν οι… Στάνκοβιτς/Αθανασιάδης του τριφυλλιού! Για τον Αιτόρ αναμενόμενο, ο Διέγκο Αλόνσο δεν τον… έβλεπε από την προετοιμασία!

Για τον Πέρεθ έπαιξε ρόλο πως ο Ουρουγουανός κόουτς για την θέση του στην μεσαία γραμμή υπολογίζει για βασικούς εκτός από τον Μαξίμοβιτς και τον Αράο (και όχι ως στόπερ) ενώ ως τρίτος θα μείνει ο Ζέκα για να κρεμάσει και τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια!

Τόσο απλά… Ο Ρούμπεν Πέρεθ βεβαίως δεν έχει δώσει αφορμές με την συμπεριφορά του σε αντίθεση με τον Αιτόρ, με κορυφαίο γεγονός το σοβαρότατο επεισόδιο που είχε με τον Τερίμ σε μια προπόνηση της Μεγάλης Εβδομάδας!

Αιτόρ και Πέρεθ έχουν υψηλότατα συμβόλαια (900 και 750 χιλιάδων ευρώ αντίστοιχα) ως το 2025, “κληρονομιά” Γιοβάνοβιτς κι αυτό είναι ένα πρόβλημα για την λύση/αποδέσμευσή τους αφού θα πρέπει να βρουν ομάδες!!

Ποιοι μπορεί να ακολουθήσουν τους δυο Ισπανούς; Τα… στοιχήματα πέφτουν για το σλοβένικο δίδυμο Σπόραρ/Βέρμπιτς, τον Σεκεφελντ και τον Μπράουν Πάλμερ (αυτός μάλλον για δανεικός). Μόνο που και οι 4 αυτοί έχουν επίσης από τα υψηλότερα συμβόλαια στο ρόστερ, οπότε δεν θα είναι εύκολο και στην περίπτωσή τους.

Από εκεί και πέρα ερωτηματικό είναι το… μέλλον του Νίκα κι αν ένας από τους πολύ ταλαντούχους στόπερ, Κάτρη και Φικάι, πάει δανεικός σε ομάδα που θα παίζει για να εξελιχθεί.

Για τους Τσοκάι, Τρουιγιέ, Κλάινχάισλερ δεν χρειάζεται, νομίζω, να γίνει καν αναφορά πως θα πέσουν… θύματα του πράσινου ξεσκαρταρίσματος. Είναι αυτονόητο…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr