Παναθηναϊκός: Η αποστολή για τη ρεβάνς με τη Μπότεφ Πλόβντιβ (pic)

Με τον Τετέ στην αποστολή ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Βουλγαρία με μοναδικό στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του UEFA Europa League.

«Δεν βιάζεται για τη μεταγραφή εξτρέμ ο Παναθηναϊκός»

Χωρίς τους Βιλένα και Σένκεφελντ θα αγωνιστεί στη Βουλγαρία ο Παναθηναϊκός, καθώς οι δύο Ολλανδοί ποδοσφαιριστές ταλαιπωρήθηκαν από γαστρεντερίτιδα και δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Παράλληλα, κανονικά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Αλόνσο εμφανίζεται ο νεοαποκτηθέντας Τέτε, ο οποίος εκτός απροόπτου θα πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα το βράδυ της Πέμπτης (1/8).

Αναλυτικά η αποστολή του Τριφυλλιού:

«Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γέντβαι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Μπάλντοκ, Κάτρης, Ζέκα, Τέτε, Μπακασέτας, Τσέριν, Μαντσίνι, Λήμνιος, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Τζούρισιτς, Αράο, Βέρμπιτς, Σπόραρ, Βέρμπιτς»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr