Παναθηναϊκός: Το «κρίμα» με Πέρεθ και η επόμενη μέρα

Ο Ρούμπεν Πέρεθ αναζητά ομάδα. Κατά τη γνώμη μας θα μπορούσε να δώσει ακόμα και φέτος περισσότερα από τον Τόνι Βιλένα που είναι ντεφορμέ εδώ κι ένα χρόνο, κρύβεται συνέχεια στο γήπεδο κι η γλώσσα του σώματός του προδίδει ότι έχει μετανιώσει την ώρα και την στιγμή που επέλεξε την Ελλάδα.

Παναθηναϊκός: Όσα πήρε από τους μέσους του στον πρώτο γύρο

Ο υψηλός μέσος όρος ηλικίας είναι γεγονός στο τριφύλλι και σίγουρα δεν είναι κακό που οι άνθρωποί του θέλουν να τον ρίξουν.

Φυσικά στο ποδόσφαιρο του καιρού μας πρέπει να έχεις πάντα τους παίκτες που χρειάζεσαι ανεξαρτήτως ηλικίας.

Σε όσους μιλούν για νέους, για φρέσκα πρόσωπα, προφανώς δίνουμε δίκιο μόνο που υπάρχει κι άλλη οπτική: θέλουμε να πούμε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο από το να κατεβάζεις το μέσο όρο ηλικίας μιας ομάδας: ανεβάζεις τρία παιδιά φερ ειπείν από την ακαδημία σου και ξεμπερδεύεις – το θέμα είναι τι μπάλα παίζεις.

Στο φινάλε ο Παναθηναϊκός έχει αρκετούς παίκτες με προοπτική: τον Τετέ, τον Βαγιαννίδη, τον Ντραγκόφσκι, τον Ιωαννίδη δεν τους έχουν πάρει και τα χρόνια πήραν τα χρόνια.

Στα αποδυτήρια χρειάζονται και οι βετεράνοι , ειδικά αυτοί που έχουν δεθεί με το κλαμπ και τον τόπο και που γνωρίζουν να αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα ακόμα και τα πιο ασήμαντα ματς. Ο Ρούμπεν αποχωρεί αφήνοντας μονάχα φίλους στην Αθήνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr