Παναθηναϊκός: Το κάνει ξανά ο Γερεμέγεφ!

Βασικός και στην Βουλγαρία ο Αλεξ Γερεμέγιεφ που γνωρίζει ότι με το που επανέλθει ο Φώτης Ιωαννίδης κι αγοραστεί αντι-Σποράρ (αν και εφόσον ο Σλοβένος χαιρετήσει) πάλι 3ος θα είναι στην ιεραρχία των στράικερ. Σε κάθε ομάδα είναι ωραίο να υπάρχει ένας Γερεμέγεφ.

Μπότεφ-Παναθηναϊκός: Πότε και τι ώρα είναι η ρεβάνς του Τριφυλλιού

Δεν εννοούμε μόνο να υπάρχει κάποιος που να έρχεται από τον πάγκο και να σκοράρει ή που να βάζει γκολ κάθε φορά που ο προπονητής του δίνει φανέλα βασικού.

Δεν είναι φοβερό να υπάρχει κάποιος που μοιάζει καλοκουρδισμένος σαν ρομπότ να στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό όχι μόνο σε εύκολα ματσάκια αλλά και μεγάλης σημασίας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τον ΟΣΦΠ και ευρωπαϊκά ματς (Μπότεφ);

Ο Γερεμέγεφ σκοράρει παίζοντας ένα τέταρτο συνήθως, σπάνια όντας βασικός. Με το που σκοράρει χαμογελά ευτυχισμένος, κάνει γκριμάτσες, νοιώθει χαρούμενος γιατί παίζει στον Παναθηναϊκό!

Ενας παίκτης που δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να γκρινιάξει για το παραμικρό κι ας γνωρίζει ότι είναι πολύ πιο επιδραστικός από τον Σποράρ που ούτε έχει ονειρευτεί τους δικούς του μέσους όρους σκοραρίσματος.

Με τον Σλοβένο να είναι έτοιμος να πάει στη Σλόβαν Μπρατισλάβας και τον Αλεξ να απορρίπτει μεγάλη πρόταση της Σεούλ από την Κορέα αλλά και να μην κουβεντιάζει καν την περίπτωση του Αστέρα Τρίπολης που εκδήλωσε ενδιαφέρον.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr