Χάος στη Μπότεφ πριν τον Παναθηναϊκό: «Εξαιρετικά απαράδεκτη ενέργεια»

Ο κακός χαμός έγινε στο ντέρμπι της Φιλιππούπολης ανάμεσα σε Μπότεφ Πλόβντιφ και Λοκομοτίβ Πλόβντιβ.

Παναθηναϊκός: Το εκπληκτικό γκολ του Ίλιεφ στο Μπότεφ - Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (vid)

Μάλιστα μετά την λήξη του ντέρμπι, ο προπονητής της Μπότεφ, Ντούσαν Κερκέζ, αποκάλυψε ότι σύντροφος ποδοσφαιριστή της βουλγαρικής ομάδας, είχε δεχτεί επίθεση με ντομάτα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την σύντροφο του γκολκίπερ της Μπότεφ, Ματβέι Ιγκόνεν, με τον σύλλογο από τη Φιλιππούπολη να εκφράζει τη στήριξή της προς τον παίκτη μέσω ανακοίνωσης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

“Η Μπότεφ εκφράζει την πλήρη υποστήριξή της στον Matvey Igonen και σε κάθε παίκτη μας. Δηλώνουμε υπεύθυνα ότι είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα για να υπερασπιστούμε όλους όσους προστατεύουν τα χρώματα του συλλόγου μας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Θεωρούμε εξαιρετικά απαράδεκτη την επίθεση κατά ποδοσφαιριστών ή αγαπημένων τους με βάση τις επιδόσεις τους στο γήπεδο.

Δεν βρίσκουμε και δεν θα δεχτούμε καμία δικαιολογία για την δράση ατόμων που με τέτοιες εκφάνσεις δεν δείχνουν αγάπη για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Ξέρουμε ότι αυτή δεν είναι η συμπεριφορά των πραγματικών οπαδών μας. Σε όσους νοιάζονται για την ομάδα και ξέρουν ότι τα λάθη είναι μέρος του ποδοσφαίρου.

Όσοι είναι έτοιμοι για περισσότερο από 90 λεπτά να στηρίξουν πλήρως τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Σε αυτούς μπορούμε μόνο να πούμε το τεράστιο ευχαριστώ μας.

Είμαστε έτοιμοι και θα δείξουμε την πλήρη υποστήριξή μας στον Matvey Igonen αυτή τη στιγμή. Βασιζόμαστε επίσης σε εσάς για να δείξετε ότι οι πραγματικοί υποστηρικτές των Καναρινιών γνωρίζουν τι σημαίνουν οι λέξεις ομάδα και οικογένεια.

Η διοίκηση της Μπότεφ”

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr