Παναθηναϊκός: Χρειάζεται σοβαρή ενίσχυση! Που ακόμα δεν έχει φτάσει...

Χωρίς την παραμικρή δύναμη στα κέντρα αποφάσεων ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μεγάλη και σοβαρή ενίσχυση ώστε να υπερτερεί των ανταγωνιστών του στο εσωτερικό.

Παναθηναϊκός: Στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με τη Μπότεφ

Ο Ιβάν έλεγε ότι οι παίκτες του ήταν όλοι καλά παιδιά και δεν θα άλλαζε κανένα γιατί τους πίστευε. Ο Τερίμ ήθελε να αποχωρήσουν καμιά 15άρια ποδοσφαιριστές!

Ο Σέρβος πίστευε το υλικό του ίσως πιο πολύ από όσο οι ίδιοι οι παίκτες στον εαυτό τους – πράγμα για ομάδα τραγικό. Οι πράσινοι είδαν στο πρόσωπο του Τούρκου έναν μεγάλο δικτάτορα και τον …έφαγαν σε χρόνο dt.

Αλλά όλα αυτά είναι πάντα λεπτομέρειες, αναρωτιόμαστε πραγματικά τι κάνει τόσα χρόνια ο μεγαλομέτοχος, από εκείνον αρχίζουν και τελειώνουν τα πάντα.

Αυτό που βλέπουμε είναι ότι έχει μια πολύ μετριοπαθή στάση, δεν εννοεί να πατήσει πόδι, πιθανότατα γιατί δεν αντέχει να τον βρίζουν.

Στο μεταξύ ένας κόσμος που ελπίζοντας στα θαύματα νομίζει ότι μπορεί να γίνονται κάθε μέρα, πίστευε ότι φέτος (όπως πέρσι) η ομάδα θα έπαιρνε το πρωτάθλημα.

Δεν γίνονται θαύματα, αφήστε που στο τέλος ευτελίζεται και η έννοια τους, για να μην αναφέρουμε πως θαύμα ήταν κάποτε να φτάσεις σε κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου, μετά να διακριθείς στην Ευρώπη, τώρα έγινε το…ελληνικό πρωτάθλημα, αν είναι δυνατόν!

Πιο πολύ κι από τον εντελώς προβλέψιμο τρόπο που το κλαμπ χάνει κούπες μας ενοχλούν οι συζητήσεις που συνεχώς συνεχίζονται.

Πριν μήνες, όταν ο Παναθηναϊκός έχανε για τους προπονητές του έφταιγε ότι «οι παίκτες δεν μπορούν να βρουν ρυθμό γιατί δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν Ελλάδα και Ευρώπη.

Μόλις η ομάδα άρχισε να παίζει τρία ματς την εβδομάδα έφταιγε η κούραση. Έφταιγε επίσης ότι «οι διαιτητές μας αδικούν», ότι «κάνουμε συνεχώς ταξίδια».

Με δικαιολογίες κάθε λογής οι διακρίσεις πάνε στους άλλους, εσύ παραμένεις κομπάρσος, στα κέντρα αποφάσεων σε βλέπουν και γελούν, οπότε τι μένει; ΣΟΒΑΡΗ ενίσχυση! Που ακόμα δεν έχει φτάσει…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr