Παναθηναϊκός: Το... κρυφό όπλο για τη μεταγραφή Πελίστρι

O 22χρονος εξτρέμ βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στα ραντάρ του Τριφυλλιού, με την περίπτωσή του να κρύβει δυσκολίες αλλά και ένα… κρυφό όπλο.

Μετά τη «συμφωνία Ιωαννίδη-Σπόρτινγκ», ο Σκίρα... χτύπησε και για Πελίστρι-Παναθηναϊκό!

Ο Φακούντο Πελίστρι δεν υπολογίζεται τη δεδομένη στιγμή από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναζητεί ένα σύλλογο για να αγωνιστεί ως δανεικός την επόμενη σεζόν για να ανεβάσει εκ νέου τις μετοχές του.

Στην υπόθεση του Ουρουγουανού, ο Παναθηναϊκός έχει ένα… κρυφό όπλο στην φαρέτρα του αφού η συνεργασία του, στο παρελθόν, με τον Ντιέγκο Αλόνσο συντελούν θετικά σε μια ενδεχόμενη συμφωνία.

Οι δύο τους έχουν συνυπάρξει στην Εθνική ομάδα της πατρίδας τους, όταν και τον είχε καθιερώσει δίπλα στα μεγάλα αστέρια και του έδωσε τον απαραίτητο χώρο να αναδείξει το πλούσιο ταλέντο του.

Ο ποδοσφαιριστής έχει δισταγμούς για την Ελλάδα, αλλά αν αποφασίσει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, οι «Πράσινοι» θα έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα σε σχέση με τους υπόλοιπους μνηστήρες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr