«Μελετάει την υπόθεση του Βινίσιους ο Παναθηναϊκός» (vid)

Ο Παναθηναϊκός εκτός απροόπτου, θα βγει στην αγορά για την απόκτηση σέντερ φορ και στο φως της δημοσιότητας έρχεται το όνομα του Κάρλος Βινίσιους από τη Φούλαμ.

«Μελετάει την υπόθεση του Βινίσιους ο Παναθηναϊκός» (vid)

Αναλυτικά όσα αναφέρει το sportdog.gr:

«Ο 29χρονος αριστεροπόδαρος Βραζιλιάνος σέντερ φορ δεν υπολογίζεται από τον Μάρκο Σίλβα στην Φούλαμ αφού τον έστειλε για προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα.

Έχει βέβαια συμβόλαιο ως το 2025 και χρηματιστηριακή αξία 4.000.000 ευρώ, με βιογραφικό από σπουδαίες ομάδες ( Νάπολι, Μονακό, Μπενφίκα, Τότεναμ, Αιντχόφεν).

Την περασμένη σεζόν την έβγαλε, στο δεύτερο μισό ως δανεικός, στην Γαλατάσαράι. Στην ελληνο-αγγλική πιάτσα agents γνώριζαν πως στις αρχές Ιουλίου είχε προταθεί/απασχολήσει την ΑΕΚ. Η φρέσκια πληροφορία που μας προέκυψε από Λονδίνο μεριά μας … εντυπωσίασε.

Κι αυτό ατού θέλει τον Βινίσιους στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ο οποίος μάλιστα φέρεται… “να μελετάει την υποθεσή του”!!!.

Μόνο που επισήμως το τριφύλλι δεν ψάχνει για σέντερ φορ αφού διαθέτει τρεις: Ιωαννίδη/Σπόραρ/Γερεμέγεφ!! Λέτε να μας διαφεύγει κάτι;»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr