Ενδεκάδα Παναθηναϊκού με δύο αλλαγές: Βασικός ο Ίνγκασον, το δίλημμα του Αλόνσο

Το Τριφύλλι ετοιμάζεται πυρετωδώς για την ρεβάνς κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ με τον προπονητή των «Πρασίνων» να βρίσκεται μπροστά σε ένα δίλημμα.

Παναθηναϊκός: Η στάση του Αλόνσο στην «έκπληξη» με Ίνγκασον

Όσον αφορά το κέντρο της άμυνας ο Ίνγκι Ίνγκασον, θα πάρει τη θέση του Μπαρτ Σένκεφελντ που έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Τόνι Βιλένα, ο οποίος ψυχολογικά δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση.

Το δίλημμα του Ντιέγκο Αλόνσο βρίσκεται στη μεσαία γραμμή, αφού φαβορί στην παρούσα φάση δείχνει ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ο οποίος έπαιξε στο πρώτο ματς αλλαγή, ενώ πήρε χρόνο και στα δύο τελευταία φιλικά, σε αντίθεση με τον Άνταμ Τσέριν, που δεν έχει παίξει ακόμα υπό τις οδηγίες του Ουρουγουανού.

Με τους Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδη, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτα, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς και Γερεμέγεφ να είναι οι επικρατέστερες επιλογές του Αλόνσο.

Τέλος, ο Φώτης Ιωαννίδης δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού και κατά συνέπεια κοιτάει μόνο να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια του επόμενου προκριματικού γύρου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr