Παναθηναϊκός: Η πρώτη αντίδραση του Πέρεθ μετά το «κόψιμο» του Αλόνσο
Σαν… βόμβα έσκασε η είδηση ότι ο Ισπανός είναι εκτός πλάνων του Ουρουγουανού τεχνικού και μαζί με τον επίσης «κομμένο» Αϊτόρ καλούνται να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.
Ο Ρούμπεν Πέρεθ είχε τεθεί εκτός ευρωπαϊκής λίστας, λαμβάνοντας ένα έμμεσο πρώτο μήνυμα από τον Ντιέγκο Αλόνσο όσον αφορά τη συνεισφορά του στο φετινό project του Παναθηναϊκού.
Εν τέλει, το επικρατέστερο σενάριο έγινε πράξη, με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού να ανακοινώνουν στον Ισπανό «εγκέφαλο» ότι βρίσκεται εκτός πλάνων και ότι θα πρέπει να ψάξει για μια νέα ποδοσφαιρική στέγη, σύντομα.
Για την ώρα πάντως, οι εκπρόσωποί του το μόνο που αρκέστηκαν να τονίσουν επί του θέματος είναι πως «θα μιλήσουμε με το κλαμπ αναλυτικά και θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες» και αυτή είναι η μοναδική αντίδραση που έχουμε δει μέχρι στιγμής από την πλευρά του παίκτη.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Καταγγελία Παναθηναϊκού για Ταϊρίκ Τζόουνς - Ο λόγος
- Η απόφαση Γιαννακόπουλου για το Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός
- Νίκη στη Βαρκελώνη, ήττα της Ρεάλ στο ΣΕΦ: Το ιδανικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό
- «Όχι για μανάδες» - Η φοβερή κίνηση του Τεττέη στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ
- «Σε αυτή τη διοργάνωση θα παίξει ο Παναθηναϊκός - Το γκρουπ δυναμικότητας»