Παναθηναϊκός: Η πρώτη αντίδραση του Πέρεθ μετά το «κόψιμο» του Αλόνσο

Σαν… βόμβα έσκασε η είδηση ότι ο Ισπανός είναι εκτός πλάνων του Ουρουγουανού τεχνικού και μαζί με τον επίσης «κομμένο» Αϊτόρ καλούνται να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Παναθηναϊκός: Η πρώτη αντίδραση του Πέρεθ μετά το «κόψιμο» του Αλόνσο

Ο Ρούμπεν Πέρεθ είχε τεθεί εκτός ευρωπαϊκής λίστας, λαμβάνοντας ένα έμμεσο πρώτο μήνυμα από τον Ντιέγκο Αλόνσο όσον αφορά τη συνεισφορά του στο φετινό project του Παναθηναϊκού.

Εν τέλει, το επικρατέστερο σενάριο έγινε πράξη, με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού να ανακοινώνουν στον Ισπανό «εγκέφαλο» ότι βρίσκεται εκτός πλάνων και ότι θα πρέπει να ψάξει για μια νέα ποδοσφαιρική στέγη, σύντομα.

Για την ώρα πάντως, οι εκπρόσωποί του το μόνο που αρκέστηκαν να τονίσουν επί του θέματος είναι πως «θα μιλήσουμε με το κλαμπ αναλυτικά και θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες» και αυτή είναι η μοναδική αντίδραση που έχουμε δει μέχρι στιγμής από την πλευρά του παίκτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr