Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με Αϊτόρ-Πέρεθ, έτσι τέθηκαν εκτός ομάδας

Αϊτόρ και Πέρεθ δεν υπολογίζονται από τον Ντιέγκο Αλόνσο και αμφότεροι θα αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη σε κάποιον άλλο σύλλογο.

Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με Αϊτόρ-Πέρεθ, έτσι τέθηκαν εκτός ομάδας

Ο «πράσινος» τεχνικός αποφάσισε να «κόψει» όχι μόνο από την Ευρώπη, αλλά και γενικά, τους Αϊτόρ και Πέρεθ.

Το Τριφύλλι ενημέρωσε την πλευρά του Αϊτόρ πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και στη συνέχεια ακολούθησε το περίφημο unfollow από τον Ισπανό ακραίο επιθετικό.

Εκείνος είχε λάβει ένα πρώτο… μήνυμα επί Τερίμ, συμμετείχε στην προετοιμασία, αλλά δεν έπεισε ούτε τον Αλόνσο.

Ο ατζέντης του είναι ενήμερος για την υπάρχουσα κατάσταση, από την Ιταλία ακούστηκε πως η Κόμο εξετάζει την περίπτωση του Αϊτόρ.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον Πέρεθ, ο οποίος έμεινε πίσω στην ιεραρχία μετά τη μεταγραφή του Μαξίμοβιτς, την ανανέωση του Ζέκα και την επαναφορά του Αράο στη φυσική του θέση.

Για την ώρα οι εκπρόσωποί του το μόνο που αρκέστηκαν να τονίσουν επί του θέματος είναι πως «…θα μιλήσουμε με το κλαμπ αναλυτικά και θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr